Published On: mar, Apr 8th, 2014

Cupa Romaniei la dirt-track ramane la Braila. Alexandru Toma marele castigator

Alexandru Toma- dirt-trackSambata, la Sibiu, a avut loc Cupa Romaniei la dirt-trak, editia 2014. La acest eveniment au participat 16 sportivi, alergatori de la toate sectiile din tara, patru spotivi din Ungaria dar si bulgarul Milen Manev.

Alexandru Toma, sportiv legitimat la CSM Braila a ocupat prima pozitie pe podium castigand astfel Cupa Romaniei. Pe locul II s-a clasat sportivul de la CSTA Bucutesti, Adrian Gheorghe iar locul III a apartinut celor de la Vointa Sibiu, treapta fiind ocupata de Florel Ungureanu.  

Campionul en titre, Fanel Popan a cazut la iesirea din viraj si s-a accidentat acesta fiind indisponibil la urmatoarele competitii.

Comanescu dirt-trackTot de la CSM Braila a mai participat pentru prima oara la seniori, desi este junior, Comanescu Gabriel, ocupand pozitia a VI-a. Si acesta a suferit un mic accident insa starea lui este buna.

Sportivii legitimati la CSM Braila vor participa in perioada 12-13 aprilie la Campionatul National individual de dirt-track, juniori si seniori etapa I si a II-a, competitie care va avea loc tot la Sibiu.

La acest eveniment participa sportivi de la cluburile CSM Braila, CSTA Bucuresti, BMF Bulgaria si ASC Vointa Sibiu.

Galerie foto AICI.

Comentarii

comentariu

About the Author

-