Published On: mie, Apr 23rd, 2014

CSM Bucuresti acasa – Corona Brasov in sferturi. CSM Ploiesti merge mai departe dupa aruncarile de la 7m

Meci mare in sala Polivalenta din Targoviste acolo unde s-au intalnit in cel de-al doilea meci de la Cupa Romaniei, Corona Brasov si CSM Bucuresti. Ambele echipe au venit cu pretentii la aceasta competitie, pentru gruparea din capitala aceasta fiind sansa ideala de a putea obtine un loc de cupa europeana.

Corona Brasov a inceput mult mai sigura partida, iar paradele Denisei Dedu, care a scos 4 aruncari de la 7m in prima parte a meciului a adus victoria echipei de sub Tampa.

Dupa ce tabela a aratat 3-0 pentru Corona Brasov, echipa din capitala a reusit sa egaleze in minutul 14, 5-5. Din minutul 18 CSM Bucuresti a dictat ritmul partidei, apararea echipei de sub Tampa fiind una foarte slaba, iar in minutul 24, CSM conducea la doua goluri 7-9. Corona Brasov nu s-a lasat usor si a egalat in minutul 25, intrand la pauza cu un avantaj minim de un gol, marcat in ultima sedunda de Carstea, 12-11.

A fost un meci cu doua reprize diferite, prima echilibrata, iar a doua la discretia formatiei brasovene. MVP-ul partidei a fost Aurelia Bradeanu, jucatoare care peste cateva zile va implini 35 de ani. Capitanul echipei nationale a marcat nu mai putin de 14 goluri. 

Partida s-a incheiat in favoarea brasovencelor, care merg mai departe in Cupa Romaniei, tabela aratand dupa 60 de minute de joc 30-25.

Corona Brasov va intalni maine CSM Ploiesti care a castigat partida cu echipa din Divizia A in urma aruncarilor de la 7m.

Muresul Tg. Mures - CSM Ploiesti 34-37 dupa aruncari de la 7 metri

"U" Jolidon Cluj – prima echipa calificata in sferturi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-