Published On: Soare, Apr 6th, 2014

Copilarie distrusa pentru 100 de lei

Panait Florin a renuntat la cea mai frumoasa perioada a vietii si a intrat in randul infractorilor dupa ce a fost prins la furat de politisti.

Copilul in varsta de numai 15 ani s-a ales cu dosar pensal dupa ce a furat mai multe unelte de lacatuserie pe care intentiona sa le valorifice.

‘‘La data de 5 aprilie, in jurul orelor 15:55, in urma unui apel 112, o patrula de siguranta publica a fost dirijata sa se deplaseze pe strada Mihai Bravu, unde un brailean sesizase furtul mai multor bunuri dintr-un garaj din zona. Politistii au efectuat verificari si l-au depistat pe strada Dianei, la intersectia cu strada Mihai Bravu, pe minorul in vartsa de 15 ani. Acesta detinea un sac din rafie in care se aflau mai multe unelte de lacatuserie, bunuri despre care a recunoscut ca le-a sustras din respectivul garaj, prin escaladarea gardului imprejmuitor si spargerea unui geam’’, a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Prejudiciul in valoare de 100 de lei, a fost ridicat de la P. Florin si restituit persoanei pagubite. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de furt calificat si violare de domiciliu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-