Published On: lun, Apr 14th, 2014

CINE este braileanul care s-a aruncat in fata trenului de dorul sotiei? Anul trecut, parasit de sotie, si-a dat foc la casa si s-a injunghiat

Share This
Tags

25_sinucidere_11_ba03a6c778Astazi, in jurul orei 10.30, un brailean in varsta de 60 de ani si-a pus capat zilelor, aruncandu-se in fata trenului, la trecerea de cale ferata din cartierul Lacu-Dulce. Trenul de calatori de pe ruta Bucuresti-Galati l-a izbit in plin pe barbatul care s-a asezat pe linia de cale ferata.

Acelasi barbat, Vasile P., a recurs la un gest extrem in luna septembrie 2013, cand, parasit de sotie, a incercat sa isi puna capat zilelor incendiindu-si apartamentul, iar apoi taindu-si venele si injunghiindu-se in abdomen. 

Sotia l-a parasit pe brailean, motivand ca era extrem de violent.

Dupa ce a dat foc casei si a incercat sa se omoare, Vasile P. a iesit pe casa scarii si a cerut ajutor vecinilor.

1injunghiat​La fata locului au sosit echipaje Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Jandarmeriei, care au evacuat zona. O ambulanta l-a transportat pe sinucigas, aflat in stare grava, la Spitalul Judetean de Urgenta.

Nevasta barbatului a aflat de cele intamplate si a intrat in soc, avand nevoie de ingrijiri medicale. Piromanul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

La aproape 9 luni dupa ce a incercat sa se omoare, se pare ca barbatul nu a mai rezistat si a ales sa se arunce in fata trenului, stiind, probabil, ca astfel nu mai are scapare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-