Published On: mar, Apr 15th, 2014

Caz incredibil! Si-a ucis consateanul si i-a violat fiica de 11 ani

Un barbat din localitatea galateana Valea Marului si-a ingrozit comunitatea din care face parte. Cristinel Popa, de 31 de ani, si-a ucis un consatean, dupa care i-a sechestrat fata si a violat-o.

Motivul se pare ca a fost o datorie mai veche de 500 de lei, pe care Cristinel Popa pretinde ca o avea de recuperat de la Sandu Munteanu, de 42 de ani.Pentru ca barbatul nu a putut sa-si recupereze banii si-a ucis consateanul cu un cutit.

Criminalul nu s-a oprit insa aici, el avand pus la punct un plan diabolic. A mers acasa la victima si i-a spus fetei lui Sandu Munteanu ca tatal ei o asteapta la el acasa. Fetita, de doar 11 ani, a mers la Popa acasa, unde, fiind amenintata cu un cutit, a fost obligata sa ii faca barbatului sex oral. Apoi, Cristinel Popa a si violat-o pe micuta, dupa care a plecat de acasa, sechestrand-o pe fata la el in casa.

Oribilul caz a ajuns repede in atentia autoritatilor, care au dispus retinerea barbatului. Cristinel Popa a fost retinut pentru 30 de zile sub acuzatia de omor calificat, lipsire de liberate si viol.

Comentarii

comentariu

About the Author

-