Published On: joi, Apr 10th, 2014

C.F.R. Calatori: 50% reducere la calatoria cu tren Interregio pe distanta Galati- Braila

Share This
Tags

tren cfrC.F.R. Calatori – Sucursala de Transport Feroviar de Calatori Galati, in vederea satisfacerii cerintelor publicului calator informeaza ca incepand cu data de 18 Aprilie 2014, se introduce in circulatie tren Regio 11735 Bucuresti N. – Urziceni – Faurei – Braila – Galati, zilnic, cu oprire in toate statiile si haltele, dupa urmatorul orar de circulatie.

Va reamintim cateva din ofertele comerciale in trafic intern de care puteti beneficia la procurarea legitimatiilor de calatorie:

-5% reducere la cumpararea online a biletelor de pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro;
-10% reducere la procurarea legitimatiei “bilet dus-intors” la trenuri de orice rang;
-10% – 25% reducere la procurarea cu anticipatie (6-30 zile) a legitimatiilor de calatorie;
-10% – 25% reducere la procurarea legitimatiei “minigrup 2-5″, valabila la calatoria in grup a 2-5 persoane adulte, cu conditia procurarii legitimatiei de calatorie anticipat cu minim 1 zi; Nu se poate procura pentru calatoria in zilele de Vineri sau Duminica ale saptamanii.
-50% reducere la calatoria cu tren Interregio pe distanta Galati – Braila sau Braila – Galati. Pe aceeasi distanta, abonamentele la tren Regio sunt valabile si la trenurile Interegio fara plata diferentelor tarifare.

Inainte de efectuarea calatoriei, calatorii sunt rugati sa solicite informatii privind rutele si orariile trenurilor de la statiile cfr. din tara. Informatii legate de orarii, tarife, circulatia trenurilor , oferte, etc. sunt disponibile si pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro .

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-