Published On: mie, Apr 9th, 2014

Bunica proxeneta! La 73 de ani, o braileanca era unul dintre capii unei retele de proxeneti

proxenetLa varsta la care cele mai multe femei aleg sa-si creasca linistite nepotii, Stanca Ion, in varsta de 73 de ani si-a facut o cariera in comertul cu carne vie. Fara constiinta sau frica de Dumnezeu femeia a ales sa duca o viata primejdioasa, dar cu satisfactii materiale nemasurate.

Anchetatorii au identificat 25 de minore care au trecut pe rand din mana iubitilor, in cea a traficantilor si implicit prin casa batranei, unde se pare ca erau gazduite de intermediari.

Bunica proxeneta a fost retinuta de Tribunalul Braila in dosarul “Taxi”, insa Curtea de Apel Galati a decis sa o puna in libertate, dupa ce aceasta a facut contestatie.

Fiecare membru al grupului infractional avea un rol bine stabilit in cadrul retelei, ocupandu-se fie de racolare, fie de supraveghere, transport si cazare, iar baiatul batranei, Ionel Ion conducea intreaga activitate.

Reteaua din care face parte bunica se extindea pe raza a trei judete: Braila, Buzau si Constanta. Proxenetii de la Dunare aveau in grija racolarea minorelor din Braila, Iasi si Maramures.

La inceput tinerele erau ademenite intr-o relatie perfecta, cu iubiti generosi care le faceau toate poftele, ca apoi visul frumos sa se transforme in cel mai mare cosmar. Erau batute, amenintate si fortate sa se prostitueze. Cea mai tanara victima a proxenetilor din reteaua “Taxi” are doar 13 ani. Cu toate astea, copilul facea pe noapre cate o mie de lire sterline.

In ciuda faptului ca majoritatea au fost incarcerati, reteaua continua sa functioneze, fiind coordonata chiar din penitenciar. Bunica aflata in libertate, desi se afla sub urmarire permanenta, refuza sa duca o viata decenta, vizitandu-si des nepotul si facilitandu-i acestuia transmiterea mesajelor catre retea.

Pe 21 martie, 11 persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de fiinte umane, insa ancheta continua.

Comentarii

comentariu

About the Author