Published On: vin, Apr 25th, 2014

Bunea Stancu despre barbatul mancat de viu de caini: “Nici un caine nu te musca daca iti vezi de treaba ta!”

Share This
Tags

Stancu (2)Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca "nici un caine daca treci pe langa el si iti vezi de treaba ta nu te musca", intrebat fiind de cazul braileanului mancat de viu de caini, in a doua zi de Pasti.

"Eu nu cred ca la tara sunt caini pe strada. Eu nu prea am vazut. Agresivitatea a pornit de undeva, fie ca l-a intaratat, fie ca a intrat in curtea cuiva, intr-o ferma. Nu stiu despre ce vorbiti. Nici un caine daca treci pe langa el si iti vezi de treaba ta nu te musca. Daca o iei la fuga te musca cu siguranta. Cainii simt frica", a precizat seful CJ.

Afirmand ca nu cunoaste cazul barbatului ucis de patrupezi la iesire din satul Albina, presedintelui CJ i s-a explicat conjunctura in care acesta a murit, replicand apoi: "Cainele daca dai cu bolovanul in el, cu batul, cu piciorul. Asa el se apropie latra, latra!"

Luni seara, intre localitatile Albina si Unirea, la doar 15 km de Braila, in imediata vecinatate a unei ferme, a fost descoperit cadavrul unui barbat originar din Insuratei, in varsta de 52 de ani.

Cadavrul era eviscerat, carnea fiind smulsa de pe membrele inferioare, nemaiavand niciun organ intern.

"Barbatul a fost practic mancat de viu de caini. Daca mergeti sa vedeti urmele labelor acestor caini o sa va ingroziti. Par a fi urme de urs, nu de caini", a declarat pentru Infobraila, dr. Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala.

Braileanul se indrepta spre casa, in orasul Insuratei, situat la 50 de km distanta de Braila, dupa ce a fost la Spitalul nr. 3 din municipiu pentru a primi ingrijiri medicale. Neavand bani, barbatul a decis sa plece catre casa pe jos, insa la doar 2 km de la iesirea din satul Albina a fost atacat de caini.

Comentarii

comentariu

About the Author