Published On: mar, Apr 1st, 2014

Bronz pentru Gabriela Serbanescu la Campionatul National de Duatlon

Share This
Tags

Gabriela SerbanescuIn weekend, la Bucuresti, in zona Biblioteca Nationala – Piata Unirii – Casa Poporului – s-a desfasurat Campionatul National de Duatlon.

Competitia a fost organizata de Federatia Romana de Triatlon, impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, Asociatia Fara Asfalt, Asociatia Ivan Patzaichin-Mila 23 si Clubul Sportiv Smartatletic, cu sprijinul Isostar si TYR Romania.

Sportiva de la CSM Braila, Gabriela Serbanescu a ocupat pozitia a III-a si implicit a castigat medalia de bronz la CN de duatlon categoria junioare.

La copii, tot de la CSM Braila, George Timpoi s-a clasat pe locul IV. Si la juniori baietii, sportivii de la CSM Braila au avut rezultate bune, Alexandru Dumitru a ocupat locul IV, Ionut Constantin s-a clasat pe locul VI iar Marian Vlastaru a ocupat pozitia a VIII-a.

Tot in weekend-ul trecut in Bucuresti, a avut loc “Cupa Capitalei”, care s-a desfasurat in jurul Arenei Nationale.

Sportivii de la CSM Braila au urcat si aici pe podium, castigand doua premii de locul 3 si unul de locul 2. La categoria copii GeorgeTimboi a ocupat locul III, la Juniori Constantin George s-a clasat si el pe locul III iar la junioare, Gabriela Serbanescu a ocupat pozitia a II-a.

Pe 13 aprilie, Alexandru Dumitru, sportiv care face parte din lotul national de juniori va participa la Balcaniada, competitie care are loc la Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author

-