Published On: joi, Apr 3rd, 2014

Brigata de arbitrii oprita si verificata amanuntit de mascati la Braila. Oficiali confundati cu traficantii de icre negre

Brigada de arbitri care a condus partida dintre Otelul si Concordia Chiajna, de vineri, incheiata cu scorul de 2-0, din ultima etapa a Ligii 1 a fost protagonista unor secvente rupte din filmele americane!

"Centralul" Sebastian Coltescu impreuna cu alti trei colegi delegati la meci, Catalin Gaman, Florin Neacsu si Viorel Flueran, au plecat spre Braila, unde erau cazati, dar pe drum au fost opriti de mascati inarmati.

Mita in arbitraj este un subiect sensibil pentru lumea sportului, insa de aceasta data nu a fost vorba de mita ci de trafic cu icre negre.

Sebastian Coltescu si alti 3 arbitri au fost opriti pe o sosea din Braila la un control de rutina al mascatilor, aflati in cautarea unor traficanti de icre negre!

Masina arbitrilor a fost blocata in trafic, iar mascatii i-a atentionat pe geam cu o paleta reflectorizanta dar si cu un strigat « Politia, politia! Opreste, trage pe dreapta!». In acel moment arbitrii au tras masina pe dreapta iar din duba politiei au coborat 6 mascati inarmati care i-au perchezitionat si au facut un control amanuntit al masinii.

In urma verificarilor, politistii nu au gasit nimic in neregula in masina arbitrilor iar Coltescu si ceilalti trei oficiali ai FRF au fost lasati sa plece.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-