Published On: joi, Apr 3rd, 2014

Brailenii din diaspora nu sunt interesati de alegerile europarlamentare

ALEGERI PARLAMENTARE - DAN VOICULESCU - BUCURESTIPeste 200 de cetateni europeni cu domiciliul in Braila au fost solicitati sa se inscrie pe listele electorale pentru a-si exercita votul la alegerile europarlamentare. Nicio persoana nu si-a manifestat insa interesul pentru a-si exercita acest drept.

“Din 202 cetateni europeni, aflati in Evidenta Populatiei cu domiciliul in Braila, care aveau dreptul sa vina sa se inscrie pe liste, petru a vota europarlamentari romani, deocamdata nu a venit nimeni, iar perioada s-a incheiat. Vrem sa vedem daca mai sunt probleme legate de panourile electorale, asta revenind in sarcina noastra. Sunt circa 50 de panouri pe care noi le avem in oras si asupra carora trebuie intervenit”, a declarat primarul Brailei.

Edilul a marturisit ca isi face griji, in sensul ca de aceasta data municipalitatea va tipari listele electorale, iar din aceasta privinta au existat intotdeauna probleme cu persoane care nu s-au regasit pe liste sau persoane decedate.

Brailenii din diaspora care nu s-au inscris pe listele electorale pentru a vota europarlamentarii romani, pot insa vota europarlamentarii tarii in care locuiesc in prezent, in urma unor formalitati.

Comentarii

comentariu

About the Author