Published On: mie, Apr 2nd, 2014

Braileni, ce parere aveti? Draghincescu a propus ca elevii sa vopseasca treptele de la faleza!

trepte falezaElevii de la Liceul de Arte din Braila ar putea sa-si consume talentul, public, astfel incat toti brailenii sa se bucure de el. Ideea apartine consilierului local PDL, Simona Draghincescu care a marturisit in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local ca a primit aceasta idee chiar de la braileni.

"Scarile de la Faleza nu arata foarte frumos, mi-a trimis cineva pe o retea de socializare o idee extraordinara, de a le vopsi cu o vopsea permanenta. Desenul ar urma sa reprezinte diverse chestii care se potrivesc pentru acea zona. O sa va arat, e foarte interesant! Copiii de la Liceul de Arta si copiii talentati, in general, cred ca ar fi foarte interesati sa faca o chestie din asta. Poate gasim si o sponsorizare din partea unui agent economic puternic, care poate sa faca rost de asemenea vopsea", a declarat consilierul PDL.

Treptele care se afla intre Palatul Administrativ si Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci ar urma sa fie pictate cu vopsea permanenta dupa un model bine definit. Primarul municipiului, Aurel Simionescu s-a aratat incantat de aceasta idee, marturisind ca va da curs proiectului.

Comentarii

comentariu

About the Author