Published On: mar, Apr 22nd, 2014

Brailean urmarit general a fost prins incercand sa treaca granita

nadlacFlorentin R., in varsta de 28 de ani, din Braila a crezut ca poate sa insele organelle legii cand a incercat sa treaca granite, in ciuda faptului ca pe numele lui era emis un mandate de arestare de catre Judecatoria Braila. Tanarul a sfarsit in arestul IPJ Arad.

Politistii de frontiera din Nadlac au depistat si retinut un cetatean roman pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de sapte luni, pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Agent principal Adelina Limban, purtator de cuvant in cadrul Serviciului Teritorial alm Politiei de Frontiera Arad, ne-a informat ca „ieri dimineata, in jurul orei 6,00, s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, Florentin R., in varsta de 28 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Braila. Cu ocazia efectuarii verificarilor, colegii mei au constatat ca barbatul figura ca fiind urmarit general, pe numele lui Judecatoria Braila emitand un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea”.

Cel in cauza a fost retinut si predat unei echipe din cadrul I.P.J. Arad, in vederea aplicarii masurilor legale care se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author