Published On: joi, Apr 3rd, 2014

Botea se viseaza seful CJ Braila, dar nu pe un teren gol

botea pmpPresedintele filialei PMP Braila, Viorel Botea, a precizat astazi in cadrul unei conferinte de presa faptul ca strategia partidului pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, va fi pusa pe site-ul organizatiei. 

Vizibil nemultumiti de actuala guvernare, cei trei "capi" ai Miscarii Populare de la Braila, Botea, Adetu si Grosu au criticat majorarea accizei pe combustibil, declarandu-se singurul partid care trage semnale de alarma in acest sens. 

Presedintele filialei, Viorel Botea a batut apa-n piua despre strategia privind o dezvoltare economica a Brailei cu ajutorul accesarii de fonduri europene. 

"PMP incepe sfarsitul unei ere pline de neajunsuri, care a adus Braila intr-o situatie financiara grava, de umilinta, aducand o alternativa economica viabila pentru judet", a precizat Botea.

Mizand pe idei constructive in ceea ce priveste dezvoltarea agriculturii, a zonei industriale si a infrastructurii orasului, membrii Miscarii Populare au stabilit impreuna cu studenti romani la Oxford si Oslo, o strategie on-line.

"Aceasta strategie o punem pe site si ii facem publicitate', a mai afirmat Viorel Botea. 

Presedintele PMP Braila nu a ascuns faptul ca ar fi interesat de o candidatura la Consiliul Judetean, declarand ca are destula experienta in accesare de fonduri europene, in total de 30 mil euro pana in prezent, insa isi doreste acest lucru pe "un teren construit dinainte, nu pe unul gol".

In data de 26 aprilie, la Braila va avea loc lansarea candidatilor la europarlamentare a Miscarii unde va fi prezent si Sergiu Diacomatu, candidatul PMP care se va ocupa de promovare pe Regiunea de Sud-Est. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-