Published On: joi, Apr 10th, 2014

Big Brother in liceele brailene! Elevi, Politia Locala vede non-stop ce se intampla in 5 licee. Ce parere aveti?

Share This
Tags

Big BrotherAtentie, liceeni! Politia Locala este cu ochii pe voi!

Daca pana mai ieri scolile generale isi monitorizau elevii cu ajutorul camerelor de supraveghere, imaginile putand fi vizualizate doar de conducerea unitatii de invatamant, in ceea ce priveste liceele, Politia Locala este cea care ii va stapani pe tineri.

In urma discutiilor cu directorii de scoli si cu elevii, politistii au stabilit care sunt zonele din liceu, dar si din imprejurimi, predispuse la infractiuni. Astfel s-au montat camerele de supraveghere, iar elevii sunt monitorizati pe parcursul intregului program scolar de catre un dispecerat special din cadul Politiei Locale.

Politia Locala efectueaza instruirea tuturor agentilor care vor deservi acest dispecerat. Totodata o echipa operativa va verifica in teren si la nivelul dispeceratului pozitionarea camerelor de luat vederi in asa fel incat sa poata supraveghea cu maxim de eficienta „punctele fierbinti” din unitatile de invatamant.  

“Incepand cu data de data de 17 martie 2014 s-a procedat la predarea Dispeceratului de Monitorizare unitati de invatamant din municipiul Braila, fiind preluate imagini de la 5 licee”, a declarat Traian Jipa, directorul executiv al Politiei Locale.

"Big Brother" este prezent in acest moment in Colegiul National “Nicolae Balcescu”, Liceul “Anghel Saligny”, Colegiul Economic “Ion Ghica”, Liceul “Nicolae Iorga” si Liceul cu Program Sportiv.

Comentarii

comentariu

About the Author