Published On: lun, Apr 14th, 2014

Bataie intre politisti la nivel national. Cei din Braila au iesit pe locul doi

1 (1)

* Politistii braileni au urcat pe podium la Campionatul de Unifight 2014 *

In perioada 8-11 aprilie Ministerul Afacerilor interne a organizat la Bacau competitia de Unifight, la care au participat 88 de sportivi. Aestia au avut de parcurs doua etape de anduranta- parcurgerea unei piste cu obstacole, in lungime totala de 60 m, urmata apoi de lupta libera in ring, folosind tehnici si procedee de lovire, proiectare si lupta la sol, conform regulamentului Federatiei Internationale de Unifight.

De la Inspectoratul de Politie Judetean Braila, agentul sef principal Costea Jan a concurat la categoria +100 kg light, urcand pe locul al II-lea al podiumului, si la categoria +100 full, a obtinut locul al III-lea. De asemenea, la acesta competitie a mai participat si agentul sef principal (r) Trica Gheorghe care, la categoriile 90 de kg light si full, a obtinut doua medalii de bronz.

Majoritatea sportivilor au reprezentat unitati de elita ale Inspectoratului General al Politiei Romane, Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si Inspectoratului General al Politiei de Frontiera. Competitia a avut o sectiune separata destinata femeilor politist si jandarm.

Competitia de Unifight, desprinsa din disciplina pentatlonului militar, reprezinta un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus in pregatirea profesionala a membrilor din structurile specializate ale MAI, ce permite antrenarea complexa a tuturor calitatilor fizice si abilitatilor in lupta corp la corp.

Comentarii

comentariu

About the Author

-