Published On: vin, Apr 25th, 2014

Banel dezamagit de Nantes. Braileanul vrea sa joace in Anglia

banelAjuns la Nantes in vara lui 2013, sub forma de imprumut, Banel a jucat in 15 partide pentru fosta echipa a lui Viorel Moldovan si Claudiu Keseru, acesta reusind sa marcheze primul sau gol chiar in weekend, impotriva lui Valenciennes, in victoria cu 6-2.

Cu toate ca este in forma si se antreneaza cu prima echipa, Banel Nicolita a stat pe banca mai mult decat in teren.

Banel Nicolita e dezamagit de antrenorul echipei, care il foloseste extrem de rar iar acum Banel vrea sa plece la alta echipa.

"Legat de continuarea carierei mele la Nantes din vara, am avut o discutie cu cei din conducere. Mi-au facut o oferta valabila pe doi ani, insa nu este ceea ce mi-am dorit. Nici ca durata, nici din punct de vedere financiar. Vreau ca urmatorul contract pe care il voi semna sa fie pe minimum trei ani", a spus Banel Nicolita pentru Ring.

Banel Nicolita a mai precizat ca impresarul sau l-a anuntat ca este dorit si de alte echipe.

"Nu am dat inca un raspuns, pentru ca mai am doua-trei oferte, dupa cum mi-a spus impresarul meu, Traian Gherghisan. Am inteles ca una este tot din Franta si alta, din Turcia. Dar, deocamdata, sunt doar discutii. Trebuie sa aleg cea mai buna oferta, iar pentru asta e nevoie de timp si de gandire, nu vreau sa fie o alegere spontana. Am timp pana pe 1 iulie sa iau o hotarare", a mai spus Banel Nicolita.

Nicolita se gandeste la un contract in Anglia din vara.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-