Published On: mar, Apr 8th, 2014

Atletii braileni au urcat pe podium la Campionatul National de copii

lupu-jataru-sabinaSambata si duminica, la Bucuresti, a avut loc finala Campionatului National de atletism de copii categoriile 1, 2 si 3.

Braila a fost reprezentata la aceasta competitie de sportivii de la CSM Braila, antrenati de profesorul Irina Roata dar si de cei de la LPS Braila.

In prima zi a competitiei atletii braileni au castigat trei medalii de aur doua la fete si una la baietii. Elevii profesorului Nicu Roata, de la LPS Braila, Bianca Elena Toade si Mihai Ghitev au dominat la probele de 60 m plat si 60 m garduri. De asemenea sportivii braileni au mai castigat si medaliile de argint. Andrei Rusea a devenit vicecampion la proba de 60 m garduri iar stafeta de 4×1 a fost castigata de echipa formata din elevii de la LPS Braila.

La categoria 3, nascuti dupa 1 ianuarie 2005, sportiva Lupu Sabina a castigat de doua ori titlul de vicecampioana nationala. La proba 50 m plat, Sabina a obtinut un timp de 8.13 iar la proba de 50 m garduri a scos un timp de 9.06, obtinand la ambele probe medalia de argint.

La categoria a II-a, Braila a fost reprezentata atat de sportivi de la Liceul cu Porgram Sportiv ca si de cei de la sectia de atletism a Clubului Sportiv Municipal. Cele mai bune clasari la aceasta categorie au apartinut lui Alexandru Sendrea care a ocupat locul 6 cu un timp de 8.77,  la proba de 50 m garduri si Andrada Bartos care a ocupat pozitia a VIII-a la aceeasi proba, aceasta scotand un timp de 9.51.

La stafeta, prima echipa de la Liceul cu Program Sportiv din Braila s-a clasat pe locul 7 iar la stafeta B a ocupat pozitia 11.

La categoria 1, Sebastian Bajanica s-a clasat pe locul 6 la proba de  60 m plast si la proba de 200 m plat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-