Published On: mar, Apr 1st, 2014

Atentie! CRIMINAL IN LIBERTATE la Braila! “Cica umbla cu briceagul la el! Ne e frica seara, ca ne taie gatul”

Share This
Tags

AlbinaAu trecut mai bine de trei saptamani de cand o braileanca a fost ucisa cu bestialitate la marginea satului Albina, la aproximativ 15 km de municipiul Braila. Politistii braileni sunt inca in cautarea criminalului, insa se pare ca odiosul omor s-ar putea sa ramana un dosar cu autor necunoscut in scriptele IPJ Braila.

Cadavrul apartine unei femeii in varsta de 55 de ani.  Corpul neinsufletit al Petriei Cretu a fost gasit de doi jandarmi care se intorceau de la serviciu, in dimineata zilei de 9 martie. Trupul femeii era aproape decapitat, fiind de asemenea sfasiat de caini. 

"Poate sa ne faca porcarii, sa ne taie si aici nu te aude nimeni, poti sa si tipi"

Locuitorii satului Albina sunt si acum socati de cele intamplate in comunitatea lor, la inceputul lunii trecute. Unele femei din localitate spun ca au mai vazut-o pe victima in zona cu mult timp inainte de crima, insa fugitiv.

"Am mai vazut-o parca in statia de autobuz, dar acum un an, doi. Era cu pachete de pomana, amarata rau. Dar prin sat nu am vazut-o ca se plimba sau cu oameni de aici", ne-a povestit Vasilica S., o femeie trecuta de 60 de ani.

O alta localnica ne-a spus ca de cand crima a avut loc multe femei din sat sunt speriate, mai ales ca s-ar fi zvonit ca ucigasul ar fi cunoscut de catre unii sateni. 

Femei albina"Spun unii, si cica au aflat de la politistii care au fost pe aici, ca asta (n.r. criminalul) are prieteni pe aici prin sat si umbla cu o Dacia verde. Iti dai seama ca ne e frica, chiar vorbeam cu o vecina de la colt, ca ne da una in cap seara. Poate sa ne faca porcarii, sa ne taie si aici nu te aude nimeni, poti sa si tipi. La noi a fost liniste, dar acum e asa, cum sa zic, agitatie. Stau si femei singure pe aici si te trezesti cu handicapatul asta in casa", a povestit pentru Infobraila o vanzatoare de la un magazin din localitate.

"Mai zic astia ca il ascunde cineva din sat prin beci, ca de aia nu il gasesc politistii"

Si cum spaima generata de uciderea femeii nu ar fi fost de ajuns, prin sat circula informatii cu privire la idenitatea criminalului. Unii localnici sustin ca ucigasul ar fi trecut de 50 de ani si ca ar avea prieteni in localitate, la care se ascunde. 

crima_albina_1"Acum multi stiti, zic multe. Dar se vorbeste ca umbla cu briceagul la el. Statea cica pana la crima asta pe la prostituatele de la iesire din sat, acolo la hotel. O fi obsedat de ala, violator, nici noi nu stim ce sa credem. Se zice de masina aia verde si cica e mos, e in varsta, cum sa zic. Ne e frica seara, ca ne taie gatul, daca umbla pe aici. Mai zic astia ca il ascunde cineva din sat prin beci, ca de aia nu il gasesc politistii", a declarat Ioana N., o alta localnica.

Cert este faptul ca desi au intrebat aproape fiecare localnic, mergand din casa in casa, politistii braileni nu l-au prins pe criminal. Oamenii legii au scotocit, de asemenea, si fermele limitrofe satului, insa niciun indiciu care sa duca la barbatul care a ucis-o pe Petria Cretu, in data de 9 martie, nu a fost gasit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-