Published On: mar, Apr 8th, 2014

Anul trecut la coada clasamentului, anul acesta de 15 ori pe podium. Primele rezultate notabile pentru sectia de inot de la CSM Braila

Diana mocanu- Nistor CatalinIn weekend, pe 4 si 6 aprilie, la Galati a avut loc Cupa Primaverii la inot. La aceasta competitie au participat 9 sectii din tara cu peste 250 de sportivi.

Copii de la sectia de inot de la Clubul Sportiv Municipal Braila, Ganea Cristian, Gavrila Madalin, Ciutacu Robert, Hancu Laura, Stoian Alexandru, Constantin Damian, Milos Robert, Ghionu Denis si Ariton Alexandru, antrenati de Diana Mocanu si Nistor Catalin au adus primele rezultate notabile la Braila.

Dupa ce clubul brailean ocupa in anii trecuti locuri codase la competitile de inot, anul acesta sportivii de la CSM au urcat de 15 ori pe podium.

In clasamentul gerenal, Clubul Spotiv Municipal Braila a ocupat locul III, iar Ganea Cristian a fost desemnat cel mai bun inotator la categoria copiilor de 11 ani. Ganea Cristian a ocupat locul I la probele de 50 m spate, 50 m bras si 100 m simplu dar si locul II la proba de 50m fluture.

Madalin Gavrila a urcat pe toate treptele podiumului. La proba de 50m liber a ocupat locul I, la proba de 50 m spate s-a clasat pe locul II iar la proba de 50 m fluture s-a clasat pe locul III. Tot in grupa copiilor de 11 ani, Robert Ciutacu s-a clasta pe locul III la proba de 50 m fluture.

La fete, Laura Hancu s-a clasat pe locul II la proba de 50 m spate. Alexandru Stoian a participat in grupa copiilor de 10 ani si a castigat proba de 50 m liber dar si locul III la proba de 50 m spate.

La grupa copiilor de 9 ani, Alexandru Ariton s-a clasat pe locul II la patru probe, 50 m bras, 50 m spate, 50 m liber si 100 m mixt.

"Sunt primele rezultate notabile pentru sectia de inot de la CSM Braila. Sunt multumit de ceea ce au realizat pana acum cei doi antrenori. Daca anul trecut eram undeva pe la mijlocul, sau chiar coada clasamentului, anul acesta incep sa se vada rezultatele. Cei doi antrenori spun ca in urmatorii ani, elevii lor vor participa la competitii nationale mari la care cu singuranta vor avea rezultate deosebite. Ma bucur ca au inceput sa apara rezultate si la aceasta sectie. Este un fapt imbucurator pentru inotul brailean", a declarat directorul de la CSM Braila, Marian Neta.

Nistor Catalin -inot csm

Anul trecut, conform situatiei pe 2013 a Clubului Sportiv Municipal Braila, inotul a fost singura ramura sportiva care nu a avut nicio medalie.

4 sportivi reprezinta CSM Braila la CN de natatie

In perioada 9-13 aprilie, la Baia Mare au loc campionatele Nationale de natatie, la juniori II. Clubul Sportiv Municipal Braila va fi reprezentat la aceasta competitie de 5 sportivi. Pacalu Andrei, Pundea Dragos, Pintilie Iris si Nita Roxana, sportivi antrenati de Catalin Nistor vor participa la campionatele de la Baia Mare

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-