Published On: vin, Apr 4th, 2014

Alcoolul i-a facut sa uite ca sunt la munca. Au adormit in post

beatAceasta este bataia de joc cu care isi trateaza superiorii cei platiti pentru a asigura paza si potectia in societatile din Braila. Agenti de paza sub influenta alcoolului, care dorm in post, sau mai grav, care isi parasesc obiectivele de munca, sunt cazurile cu care s-au confruntat politistii braileni la inceputul acestei luni.

In noaptea de 3 spre 4 aprilie, lucratori ai Compartimentului Sisteme de Securitate, din cadrul Biroului Ordine Publica au verificat societatile comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza, situate in municipiu.

‘‘Au fost efectuate 21 de controale, urmarindu-se in special modul de executare a serviciului de catre personalul de paza si cunoasterea de catre acestia a consemnului general si particular al posturilor. Politistii au constatat 7 contraventii prevazute de Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanei, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 400 de lei. Dintre deficientele constatate, amintim ca doi agenti de paza au fost gasiti dormind in timpul serviciului, unul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si patru nu efectuau serviciul conform consemnului postului’’,a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Neregulile savarsite de catre agentii de paza vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor specializate de paza prestatoare de servicii, urmand ca la urmatoarea abatere sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de paza in cauza.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-