Published On: lun, Apr 28th, 2014

Agresorul din Rebel a vrut sa ii UCIDA pe cei doi campioni la lupte, Claudiu si Dragos. Tanarul a fost arestat pentru 30 de zile

Share This
Tags

Dragos BounegruBarbatul care i-a injunghiat, in noaptea de Pasti, pe cei doi campioni la lupte libere, Dragos Bounegru si Claudiu Udrea, a fost retinut, duminica, fiind acuzat de tentativa la omor. Agresorul, Sandel Gabriel Ciupitu, are 27 de ani si a fost trimis in spatele gratiile pentru 30 de zile de judecatorii Tribunalului Braila.

Procurorul Fanel Mihalcea, purtatorul de cuvant al Tribunalului, a declarat pentru Infobraila ca Ciupitul l-a injunghiat pe Claudiu Udrea in zona plamanului, penetrandu-i organul, si astfel punandu-i viata in pericol. 

"Este acuzat de tentativa la omor. S-a dedus dupa modul de actionare, dupa faptul ca l-a lovit intr-un organ vital, este clar ca i-a pus in primejdie viata. Intentia agresorului a fost de a ucide", a conchis Mihalcea.

Desi initial, politistii au deschis un doar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, port far adrept de obiecte periculoase, lovire sau alte violente si distrugere, incadrarea a fost schimbata in tentativa la omor, intrucat viata sportivului Claudiu Udrea, elev al Liceului cu Program Sportiv, a fost pusa in pericol.

Claudiu UdreaMacelul din clubul Rebel, situat in centru Brailei, a durat aproximativ 5 minute, trei tineri fiind injunghiati de Sandel Gabriel Ciupitu. Conflictul a pornit in urma unei altercatii intre Ciupitu si Udrea, agresorul fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Cutitul folosit de Ciupitu ar fi fost introdus in club de catre o femeie.

Dragos Bounegru (foto 1), in varsta de 21 de ani, si Marian Claudiu Udrea (foto 2), in varsta de 19 ani, au fost injunghiati, duminica dimineata, in clubul din centrul Brailei. Ambii tineri sunt campioni la lupte libere, obtinand de-a lungul anilor numeroase medalii la campionatele de profil. Conform declaratiilor profesorului Sorin Meca, directorul LPS Braila, Claudiu practica inca luptele libere, participand de curand la o competitie nationala, insa Dragos Bounegru ar fi renuntat la sport.

club rebelTanarul de 19 ani, elev in clasa a-XII-a la Liceul cu Program Sportiv, a fost internat la Spitalul "Sf. Andrei" din Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Claudiu a ajuns la spital cu o puternica hemoragie interna si cu "multiple placi taiate, intepate" in plamanul stang, iar Dragos a fost diagnosticat cu "plaga taiata hematoracic stang nepenetranta".

Dimineata, in jurul orei 06.00, la finalul programului, ar fi izbucnit un conflict intre grupul de tineri si alti petrecareti. Altercatia s-a lasat cu imbranceli, iar victime au cazut doi sportivi de performanta, fiind injunghiati. De asemenea, un alt tanar, in varsta de 26 de ani, a fost ranit usor. Tinerii au cazut secerati intr-o balta de sange.

Localul a fost de-a lungul anilor scena unor conflicte sangeroase intre tineri, marea majoritate membri ai unor grupari interlope din oras.

In 2010, doi tineri au primit o bataie sora cu moartea dupa ce au incercat sa o apree pe o fata, agresata pe ringul de dans, iar in aprilie 2011, un brailean, in varsta de 26 de ani, a ramas fara un ochi, dupa ce a fost injunghiat de Georgian Oprea, zis "Cocuta", pe scarile clubului Rebel.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-