Published On: joi, Apr 10th, 2014

A mintit politistii de frica iubitei! Un brailean a inscenat o talharie dupa ce a cheltuit banii de facultate ai prietenei!

BaniDuminica seara, un brailean de 23 de ani anunta prin apelul unic de urgenta 112 ca a fost victima unei talharii. Foarte credibil, la prima vedere, tanarul le-a explicat inspectorilor IJP ca in timp ce se deplasa pe aleea din spatele blocului A12, de pe B-dul Dorobantilor, a fost lovit in zona fetei cu un obiect “taietor” de un tanar necunoscut. In tot acest timp, alt individ i-ar fi sustras din buzunarul bluzei de trening portofelul in care avea suma de 190 de lei, cartea de identitate si doua carduri bancare.

Ceea ce nu stiau politistii la acea data este ca tanarul a creat un intreg scenariu pentru a justifica lipsa celor 190 de lei. Banii se pare ca i-a obtinut dupa ce a amanetat o pereche de cercei din aur ai iubitei, cu care tanara urma sa-si plateasca o taxa la facultate.

Braileanul si-a isusit suma de bani primita pe cerceii amanetati si i-a cheltuit in interes personal. Cand si-a dat seama ca va trebui sa raspunda in fata iubitei i s-a facut frica si s-a gandit ca ar fi mai bine sa minta. Minciuna lui a mers insa pana la auto-mutilare, pentru ca tanarul s-a brazdat cu cutitul pe fata, astfel incat povestea lui sa para credibila in fata politistilor.

“Ca urmare a rezultatelor tuturor acestor activitati, tanarul a fost reaudiat, recunoscand ca cele sesizate nu sunt reale. El a invocat aceasta fapta pentru a justifica suma de 190 lei, pe care o obtinuse in urma amanetarii unei perechi de cercei din aur, care apartineau prietenei lui, si pe care urma sa o dea acesteia in vederea achitarii unei taxe la facultatea la care ea este studenta, banii fiind cheltuiti de el in interes personal”, a declarat Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Braila.

Tanarul va fi nevoit sa faca rost de alti bani acum, pentru ca risca o sanctiune contraventionala pentru alarmarea nejustificata a organelor de cercetare.

Comentarii

comentariu

About the Author