Published On: mie, Apr 30th, 2014

A disparut de acasa dupa ce i-a furat banii sotului. O braileanca este cautata de Politie dupa ce si-a parasit familia

Share This
Tags

Femeie disparuta MAndrilaMarti dimineata, la orele 09.00, un brailean s-a prezentat la sediul Politiei Braila, reclamand disparitia sotiei. Mandrila Mariana Mirela, in varsta de 45 de ani, a parasit domiciliul conjugal in data de 9 aprilie. 

Femeia a plecat de acasa, cu gandul de a pleca in strainatate, insa nu cu mana goala. Braileanca i-a furat sotului o suma mare de bani, acesta din urma reclamand si furtul la Politie.

La inceputul anului trecut, femeia a depus o cerere de divort la Judecatoria Braila, insa cateva luni mai tarziu, mai precis in luna mai 2013, a renuntat la proces. Sotii Mandrila au si copii.

Femeia nu sufera de boli psihice, nu a mai fost plecata de la domiciliu fara stirea familiei, are asupra sa cartea de identitate si telefonul mobil pe care il are închis.

Pentru braileanca s-a solicitat masura punerii in urmarire la nivel national, in prezent politistii de la Biroul Urmariri efectuand activitati pentru localizarea ei.

Semnalmente: Inaltime 160 cm, par saten, lung pana la umeri, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta o cicatrice in plan oblic in dreptul genunchiului drept.

Comentarii

comentariu

About the Author

-