Published On: lun, Apr 14th, 2014

A crezut ca pleaca la munca in Italia iar acum parintii nu mai pot da de ea. O braileanca este data disparuta

disparuta ANGHELIU ANAMARIA-LUISADe aproape doua saptamani braileanca Anamaria-Luisa Angheliu a parasit domiciliul familial. Tanara de 21 ani a plecat impreuna cu prietenul in Italia, spunand parintilor ca isi cauta un loc de munca. Mama fetei a sesizat Politia in momentul in care aceasta nu a mai raspuns la telefonul mobil, aparatul fiind inchis.

"Din primele cercetari a reiesit ca Anamaria Luisa Angheliu a tinut legatura telefonic cu familia, insa din data de 8 aprilie  nu si-a mai contactat parintii, avand telefonul mobil inchis. Fata are ca semnalmente : inaltime 1.55 cm, par saten, vopsit blond, lung peste umeri, ochi caprui, iar ca semn particular, are pe umarul drept un tatuaj, care reprezinta un fluture, in culorile rosu si albastru", a declarat insp.pr. Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Acest fenomen se pare ca ia amploare, brailencele fiind ademenite de barbati sa plece de acasa pentru un trai mai bun in strainatate. In cele mai multe cazuri fetele ajung sa fie obligate sa intretina relatii sexuale pentru sume de bani, fara voia lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-