Published On: mar, Apr 22nd, 2014

342 de solicitari, inregistrate la SAJ! Brailenii au fost mai cumpatati anul acesta

ambulantaExceptand cazul tinerilor injunghiati in Noaptea de Inviere, intr-un club din Braila, Serviciul Judetean de Ambulanta a avut parte de sarbatori linistite. In ciuda faptului ca marea majoritate au tinut post, brailenii nu s-au infruptat in exces din miel, drob sau oua. Doctor Viorica Uscatu, managerul SAJ Braila a marturisit ca nu au existat cazuri iesite din comun si nici excese culinare grave.

“Pe data de 19 aprilie am avut 88 de solicitari, 122 pe 20 aprilie, iar in data de 21 aprilie au fost inregistrate 132 de solicitari. Nu am avut cazuri grave, inafara de ceea ce stiti deja, cu tinerii injunghiati. Brailenii au fost mai cumpatati anul acesta si fata de sarbatorile de iarna nu am avut cazuri de persoane intoxicate cu diferite substante sau droguri. La SMURD au fost doar 15 solicitari”, a declarat Dr. Viorica Uscatu.

In ceea ce priveste Lumina Sfanta, pompieii s-au declarat multumiti de faptul ca brailenii au fost mult mai atenti in acest an. La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila nu s-a inregistrat nicio solicitare in zilele de sarbatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author