Published On: mie, Apr 30th, 2014

20 de caini de la ferma langa care a fost devorat de viu un brailean au fost ridicati de mascati si hingheri

Share This
Tags

caini albinaPerchezitie la ferma situata la iesire din satul Albina, in apropierea careia, in urma cu mai bine de o saptamana, braileanul Stan Iavaz a fost mancat de viu de caini. Politisti din cadrul IPJ Braila, dar si mascati de la Serviciul de Actiuni Speciale, insotiti de lucratori a doua firme de ecarisaj autorizate, au ridicat de la ferma, in aceasta dimineata, aproximativ 20 de caini, constituind o premiera in activitatea Politiei Romane.

Patrupezii au fost transportati la un padoc special amenajat, urmand sa li se recolteze probe pentru a stabili daca acestia l-au ucis pe Stan Iavaz. Doi dintre cainii ridicati aveau peste 60 kg fiecare, fiind extrem de agresivi.

In cazul mortii barbatului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, conform art. 192 din Codul Penal. De asemenea, cercetarile continua, avandu-se in vedere si proprietarii fermei, care nu au luat masuri de prevenire a atacului canin, conform OUG 55 din 2002.

crima_albina_deschidereLa doar cativa metri de ferma aflata la iesire din localitatea braileana Albina, in data de 10 martie a.c, cadavrul unei femei ucise cu numeroase lovituri de cutit, a fost gasit de anchetatori sfasiat de caini, medici legistii stabilind cu greu numarul placilor injunghiate, tocmai din cauza ranilor provocate de muscaturile animalelor. In data de 21 aprilie, in acelasi loc, un brailean, in varsta de 52 de ani, a fost atacat de caini si mancat de viu. Legistii spuneau ca barbatul a fost pur si simplu eviscerat, carnea fiindu-i smulsa dupa membrele inferioare, nemaiavand nici un organ intern.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-