Published On: vin, Apr 18th, 2014

12 capace de canalizare au fost furate! Hotii au avut tupeul sa fure de pe Dorobanti! Vezi aici mesajul primarului!

dorobanti1Nici nu s-a terminat bine reabilitarea Bulevardului Dorobanti ca hotii de fier vechi au si actionat la capacele canalizarilor, proaspat renovate.Primarul municipiului si-a aratat nemultumirea, cu atat mai mult, asupra faptului ca au fost sesizate distrugeri si furturi ale barelor metalice din statiile de tramvai.

“Ieri a sunat cineva, pana s-a dus Politia, ma rog, smulgeau barele de la statia de tramvai de pe Dorobanti. Nu au reusit sa faca mare lucru, stricaciunile nu sunt foarte mari. Dar eu vorbesc despre o atutudine. Alea nici la kg daca le vinzi nu iei mare lucru. Iar ca sa punem cate un politist la fiecare colt, sau sa alergam masinile Politie dupa fiecare individ care face astfel de lucruri este o treaba imposibila”, a declarat Simionescu.

In ciuda controalelor efectuate la societatile care se ocupa cu tranzactionarea fierului vechi, organele de control nu au gasit obiecte fieroase care sa apartina domeniului public.

“In plus avem furturi de capace de canalizare.  Am facut o descindere asa in zonele de remat si nu am gasit nici urma de capac de canalizare. Nici spart, nici intreg. Atunci intrebarea mea este unde se duc capacele. Unii spun ca se trec peste Dunare, la nu stiu ce punct de colectare in Smardan sau in Macin”, a adaugat primarul.

Aurel Simionescu a tinut sa faca un apel catre braileni, situatia fiind scapata de sub control, in conditiile in care 12 capace de canalizare lipsesc de pe Bulevardul Dorobanti.

“Ne trezim cu situatii in care punem in pericol viata unor oameni. Nu mai spun de masini distruse, care intra cu roata in canalizare. Asta nu este o atutudine, pentru ca daca ii intrebi, nimeni nu a vazut nimic”, a spus Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author