Published On: lun, Apr 28th, 2014

1 Mai ne va tine in casa! Vezi aici ce spun meteorologii!

imagesMiercuri, in ajunul zilei de 1 Mai, in regiunile din interiorul arcului carpatic, dar si in Oltenia si bineinteles la munte norii cu mare dezvoltare verticala revin si aduc averse, fulgere si tunete. In celelalte regiuni doar temporar se innoreaza iar. Ploile de scurta durata si fenomenele electrice sunt mai putine, cu precadere dupa amiaza si noaptea. Vantul doar izolat e mai alert in timpul ploilor iar maximele pleaca de la 16, 17 grade in zona litoralului si ajung la 24 grade in sudul Munteniei.

Miercuri vremea se amelioreaza usor si pentru locuitorii capitalei. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa amiaza si la inceputul noptii , dar sansele de ploaie sunt mai mici. Vantul nu e deloc suparator iar temperaturile dupa miaza sunt placute, contam pe maxime de 22, 23 grade.

Ziua de 1 Mai cu vreme in general instabila, ceea ce inseamna innorari temporare si pe arii relativ extinse ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificazri de scurta durata ale vantului. Maximele vor fi in general intre 16 si 24 grade. Din pacate, desi ne dorim ca minivacanta de 1 Mai sa continue cu vreme insorita si calda in toata tara, de aceasta data vom avea parte, cel mai probabil, de multi nori si temporar ploi pe parcursul weekendului in majoritatea regiunilor, motiv pentru care temperaturile scad usor si sunt apropiate de cele normale pentru inceputul lunii mai.

 

Comentarii

comentariu

About the Author