Published On: mar, Mar 11th, 2014

Vrei sa-ti faci propria firma? Ministerul IMM-urilor iti pregateste o serie de facilitati!

immMinistrul delegat al IMM-urilor considera ca facilitatile oferite tinerilor care doresc sa-si infiinteze prima firma trebuie extinse catre toate categoriile de varsta. Florin Jianu considera ca si pensionarii au dreptul sa poata sa-si deschida propria firma, daca isi doresc.

"Primul meu obiectiv este sa dam sansa fiecarui roman, oricarui om care nu a avut in tara asta o firma, sa-si poata deschide o firma’’, a declarat Florin Jianu, ministru delegat pentru IMM-uri.

In Romania sunt 22 intreprinderi mici si mijlocii la mia de locuitori in timp ce media europeana este de 50-56 IMM-uri la mia de locuitori.

‘‘Exista intr-o lege pentru intreprinzatorii debutanti – deschidere fara costuri la Registrul Comertului, cu deduceri de taxe la angajator pentru minimum 2-maximum 4 angajati, grant de 10.000 ero de la stat reprezentand 50% din planul de afaceri si imprumut garantat de stat pana la 80.000 euro – sa extind la nivelul intregii populatii. Fiecare om din aceasta tara, fie el batran, pensionar, orice tip de categorie umana, sa dam posibilitatea fiecarui roman sa isi deschida o prima firma, daca nu a avut niciodata", a spus noul ministru.

Comentarii

comentariu

About the Author