Published On: vin, Mar 28th, 2014

Vladimie Jorga in vizita la Braila. Jorga: «Cornel Musat este unul dintre cei trei oameni de karate din lume pe care ii apreciez si stimez foarte mult »

Share This
Tags

cornel musat 6Presedintele Federatiei Europene de Karate Traditional, sensei Vladimie Jorga, 9 Dan, s-a aflat joi la Braila.

Dupa ce a facut o vizita in orasul vecin, Galati, acolo unde in perioada 29 mai- 1 iunie 2014 va avea loc Campionatului European de Fudokan, presedintele FEKT a venit si la Braila, la invitatia multiplului campion Cornel Musat, acesta fiind insotit de presedintele Federatiei Romane de Karate Traditional, Nicolae Marandici. Intalnirea a avut loc la Complexul Sportiv “Power Gym”.

Senseiul Vladimir Jorga a avut doar cuvinte de lauda pentru Cornel Musat, clasandu-l pe acesta in top trei cei mai buni karatisti din lume, dupa Dominique Valera si Ilija Jorga. De asemenea presedintele FEKT si-a aratat dorinta ca pe viitor sa se organizeze la Braila un Congresul Mondial al Karateului in zona Braila-Galati dar si un Campionat Mondial in Romania.

« Cornel Musat este unul dintre cei trei oameni de karate din lume pe care ii apreciez si stimez foarte mult. In 55 de ani de experienta in karate, am trei persoane pe care le apreciez foarte mult, Dominique Valera, 9 Dan,  Ilija Jorga, 10 Dan si Cornel Musat care are 8 titluri mondiale si 38 de titluri la europene. Am acceptat cu mare placere invitatia lui de a veni la Braila. Imi pare sincer rau ca nu pot sa il mai vad evoluand, dar sunt convins ca Braila va da in continuare campioni », a declarat presedintele Federatiei Europene de Karate Traditional, sensei Vladimie Jorga.

La Campionatele Europene, care au loc in luna mai la Galati, vor participa peste 150 de sportivi din Romania, multi dintre ei find din zona Braila-Galati iar in perioada premergatoare lotul Romaniei, al carui antrenor este Cornel Musat, va avea un stagiu de pregatire la Braila.

Lotul va fi stabilit in functie de rezultatele de la campionatele nationale, iar in perioada 11-13 aprilie 2014, in Sala Sporturilor din strada Carantina vor avea loc campionatele nationale pentru copii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-