Published On: lun, Mar 3rd, 2014

VIDEO Tentativa de sinucidere ca-n telenovele la Braila. O tanara din Turnu Magurele a stat 4 ore intr-o barca, amenintand ca se omoara

poza_deschidere_sinucidereA venit de la mai bine de 300 km distanta pentru a-si intalni iubitul, insa a sfarsit intr-o tentativa de sinucidere in Portul Braila care a capatat iz de telenovela. Violeta Irina Chirita, de 26 ani, din Turnu Magurele, a sosit duminica seara impreuna cu o verisoara in Braila, pentru a-si strange in brate jumatatea inimii.

Se pare ca intre cei doi s-a iscat o cearta, tanara punand la cale un scenariu menit sa atraga atentia iubitului, inspirat parca din filmele sud-americane.

Luni, la patru dimineata, Violeta a mers singura in zona Morii Violatos, s-a urcat in prima barca care era acostata la mal si a stat in ambarcatiune aproximativ trei ore. Martorii spun ca tanara nu avea intentia de a se sinucide, dorind doar sa atraga atentia autoritatilor si implicit a apropiatilor.

Angajatul unui restaurant plutitor a observat-o si a sunat imediat la 112, crezand ca aceasta va recurge la un gest tragic dupa ce a incercat sa poarte o conversatie cu fata.

fata_in_barcaLa ora 7.30, Politia, ISU si Jandarmeria au sosit la fata locului, ingradind accesul in zona, timp in care un negociator a incercavioleta_irina_chiritat sa o convinga pe sinucigasa sa coboare din barca. Negocierea a durat mai bine de trei ore si s-a incheiat cu evitarea unei tragedii.

Tanara a fost condusa la sediul IPJ Braila, unde a avut o discutie cu psihologul institutiei.

Violeta Irina Chirita s-a nascut la Turnu-Magurele intr-o familie cu o stare socia buna, tatal fiind inginer agronom iar mama profesoara. Aceasta a urmat cursurile Colegiului National "Unirea" iar apoi a plecat in Bucuresti pentru a studia la Academia de Studii Economice. Pana anul trecut, Violeta a ocupat in cadrul companiei Nestle, functia de Reprezentant Vanzari.

Pe un site de socializare, aceasta s-a descris ca fiind nonconformista si are ca hobby: calatoriile, muzica, literatura, animalele si televiziunea.

Urmariti mai jos declaratiile unui mator prezent la fata locului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-