Published On: Soare, Mar 9th, 2014

VIDEO SOCANT Femeie injunghiata, iar apoi sfasiata de caini, se numeste Petria Cretu. Un criminal este in libertate

Share This
Tags

UPDATE: Cadavrul apartine unei femeii in varsta de 55 de ani. Corpul neinsufletit al Petriei Cretu a fost gasit de doi jandarmi care se intorceau de la serviciu. Trupul femeii era aproape decapitat, fiind de asemenea sfasiat de caini. Anchetatorii cred ca braileanca a fost ucisa in dimineata zilei de 9 martie, la ora 4.00, iar apoi a fost aruncata pe camp. Vom revenii cu detalii!

Moarte invaluita in mister la doar 15 km de municipiul Braila. O femeie a fost gasita duminica dimineata, in jurul orei 07.00, la iesire din satul Albina, sfasiata de caini, membrul superior stang al acesteia aflandu-se la un metru de cadavru. Primarul comunei Tichilesti, Gicu Davidescu, a precizat pentru Infobraila ca persoana gasita la doar 10 metri de DE 584 nu locuieste in satul Albina.

Seful Serviciul Medicina Legala Braila, dr. Gina Ilie, a declarat imediat dupa descoperirea trupului neinsufletit ca in afara muscaturilor cainilor, corpul femeii prezinta si "multiple plagi injunghiate". Astfel, anchetatorii nu exclud si ipoteza crimei, surse mentionand pentru Infobraila ca exista posibilitatea ca femeia sa fi fost aruncata din masina, dupa ce a fost ucisa in alt loc.

Soldul drept al femeii a fost sfasiat cu bestialitate de caini. Cel mai probabil patrupezii care au devorat corpul apartin fermei in apropierea carei a fost gasit cadavrul.

Femeia avea pantalonii tip jeans trasi in vine, iar geaca de culoare neagra se afla la cativa metri de corp. In jurul cadavrului au fost gasite mai multe sacose ravasite de caini, in care se aflau pahare cu coliva, portocale si mai multe pachete primite, se pare, de pomana.

Luni dimineata, medicii de la Medicina Legala vor efectua autopsia cadavrului.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-