Published On: joi, Mar 27th, 2014

VIDEO Prefectul Vasilica Vilcu catre primarii din judet: ’’Nu doresc sa avem controale de la Curtea de Conturi’’

La prima intalnire cu primarii judetului, prefectul Vasilica Vilcu a fost foarte decisiv in declaratii. Aceasta le-a atras atentia primarilor in ceea ce priveste decontarile materialelor care vor fi folosite pe perioada campaniei electorale si a alegerilor europarlamentare.

’’Aveti un regulament pe care am rugamintea sa-l respectati, va vom consilia de la nivelul nostru prin serviciul abilitat cu orice probleme pe care le aveti de clerificat. Rugamintea in schimb este sa fiti si dumneavoastra atenti la tot ce inseamna documente de natura contabila, factura, nota de intrare, bon de consum. In caz contrar decontarea cheltuielilor nu va fi posibila. Deci chiar va rog sa aveti o atentie maxima pe acest segment intrucat stiti foarte bine ca documentele de acest gen sunt supuse verificarilor ulterioare de catre Curtea de Conturi. Nu doresc nici eu, nici colegii mei si nici dumneavoastra cred, sa avem deficiente pe aceasta problema. Va stam la dispozitie cu orice indrumare daca doriti, metodologica, numai ca, am rugamintea inca o data sa respectati tot ceea ce noi am trecut in aceasta nota informativa’’, a declarat prefectul Vasilica Vilcu.

In ciuda faptului ca primarii s-au susotit toata sedinta si nu au acordat prea multa importanta rapoartelor prezentate sau solicitarii prefectului, Vasilica Vilcu le-a inmanat cate o nota informativa in care li se prezenta amanuntit modalitatea de decontare a materialelor care vor fi folosite pentru buna desfasurare a alegerilor europarlamentare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author