Published On: mar, Mar 25th, 2014

VIDEO Fosta atleta la Liceul Sportiv disparuta fara urma, dupa ce a ajuns in anturajul unor proxeneti

Share This
Tags

Valentina CurcanAtletismul a fost sportul ei preferat pana in urma cu un an de zile, cand anturajul parca i-a rapit dragostea pentru alergat, aducand-o in situatia de a fugi de acasa si de a fi pe punctul de a renunta la scoala. Este povestea Valentinei Curcan, in varsta de 15 ani, eleva in clasa a-VII-a, la Scoala Gimnaziala "Nikos Kazantzakis" din Braila.

In seara zilei de 21 martie, in jurul orei 21.00, fata a plecat de la domiciliu si nu s-a intors nici pana in prezent. I-a spus mamei ca se intalneste cu niste prieteni in fata blocului si apoi se intoarce in casa. Nimic din toate acestea nu s-a intamplat. Minora a fost vazuta de vecini, impreuna cu o prietena si un baiat, urcand intr-un taxi, iar apoi in jurul orei 21.00, in zona centrala a orasului.

Valentina a fost pana anul trecut eleva a Liceului cu Program Sportiv, fiind un elev model. Din cauza anturajului, format din prieteni care se invart in cercurile unor proxeneti braileni, a neglijat scoala, ramanand chiar si corigenta. Fata practica atletismul, castigand numeroase medalii si diplome la competitiile nationale de profil.

A abandonat sportul, dar si Liceul Sportiv, transferandu-se la Scoala "Kazantzakis", o unitate de invatamant cunoscuta pentru violentele care ii au in centru pe elevi, majoritatea de etnie rroma. Din acel moment, viata minorei a capatat o alta turnura. Diploma

Valentina umbla cu baieti mult mai mari decat ea, ajungand sa se tatueze si sa isi pune piercinguri in limba si in buza.

"Stiu doar ca a plecat cu inca doi prieteni. Mi-a trimis mesaje pana duminica ca este bine, insa acum nu mai raspunde la telefon. O sun dar il are inchis. Nu ne-am certat, nu am avut nici un fel de probleme. Imi doresc sa vina acasa, imi este dor de ea. Imi e frica sa nu i se intample ceva rau din cauza prietenilor ei. Imi doresc sa se intoarca, nu o voi certa, nu ii face nimeni nimic", ne-a povestit, cu lacrimi in ochi, mama fetei.

Valentina Curcan1La scoala, colegii o asteapta pe Valentina, spunandu-ne ca deseori, dupa ore, masini "dubioase", conduse "de baieti tatuati", o asteptau pe fata. Minora are o situatie scolara foarte buna, avand nota 10 la purtare.

"Stiu ca venea un baiat cu un taxi si o mai lua de la scoala sau ca umbla cu un baiat Marian. Imi doresc sa se intorca fiindca am auzit ca a fugit de acasa. Imi este dor de ea", ne-a precizat o colega de clasa.

VEZI declaratiile mamei Valentinei Curcan!

Comentarii

comentariu

About the Author

-