Published On: lun, Mar 10th, 2014

VIDEO EXCLUSIV Suspect in cazul oribilei crime de la Albina, ridicat de politisti. “Cocos” a macelarit-o pe “Ica” cu peste 20 de lovituri de cutit

Share This
Tags

O ancheta jurnalistica fara precedent a Infobraila a coincis cu ancheta organelor judiciare brailene, pas cu pas. Infobraila a adus cititorilor sai cele mai importante dezvaluiri si marturii in cazul uciderii cu salbaticie a Petriei Cretu, in varsta de 55 de ani, in decursul a mai putin de 10 ore.

Incepand cu declaratiile celei mai bune prietene a Petriei, poreclita "Ica", ridicata de Politie la doar cateva minute dupa ce a discutat cu reporterii Infobraila si continuand cu "saltarea" de la domiciliul sau a concubinului femeii ucise, Infobraila a prezentat informatii la prima mana, dovedind inca o data ca ramane nr. 1 in mass-media locala, in materie de stiri de ultima ora si anchete jurnalistice.

Dupa ce am aflat de la Corina, prietena cea mai buna a brailencei macelarite pe camp, la iesire din satul Albina, ca aceasta era terorizata de iubit, un anume Ion "Cocos", care a vrut sa o bata cu doar cateva zile inainte de gasirea trupului, reporterii Infobraila s-au indreptat spre domiciliul barbatului. In cartierul Lacu-Dulce, la intrarea pe strada Caramidari, masina Infobraila s-a intersectat cu masina MAI care venise sa il ridice pe suspect, iubitul Petriei. INFOBRAILA va prezinta filmul ridicarii lui Ion Burlacu de catre politisti.

Posibilul criminal al brailencei este Ionel Cocos, un barbat in varsta de 45 de ani, om al strazii, care era iubitul acesteia. Barbatul ar fi urmarit-o pe femeie saptamana trecuta, in zona Viziru, fiind extrem de violent. Atunci, Ica s-a ascuns intr-o scara de bloc pentru a scapa de furia lui Cocos, care o mai snopise in bataie anul trecut, chiar in fata Cimitirului din Radu Negru.

Corina, prietena femeii ucise, ne-a spus ca Ica nu se prostitua, insa traia in concubinaj cu un anume Ionel Cocos, care isi face veacul cautand prin tomberoane. Extrem de violent, Cocos o batea pe femeie, care de multe ori incerca sa isi ascunda vanataile sau sa le spuna apropiatilor ca s-a lovit dupa ce ar fi cazut pe strada. Barbatul locuieste la sora acestuia, in cartierul Lacu-Dulce.

Infobraila a prezentat, de asemenea, singurele imagini cu femeia ucisa cu peste 20 de lovituri de cutit, in viata. Imaginile au fost surprinse in urma cu 5 zile de reporterii Infobraila, in timpul unui reportaj pe tema cersetoriei in cimitire.

Multumim brailenilor care aleg informatia la prima mana si anchetele jurnalistice de cea mai buna calitate!

Comentarii

comentariu

About the Author

-