Published On: vin, Mar 14th, 2014

VIDEO EXCLUSIV O prostituata, martora intr-un caz de crima, sustine ca a fost batuta cu bestialitate in sediul Politiei Braila

Share This
Tags

Corina prostituataO prostituata din Braila, martora cheie in cazul uciderii Petriei Cretu, a declarat reporterilor Infobraila faptul ca la inceputul acestei saptamani, mai precis pe data de 10 martie, a fost ridicata de politisti din fata cimitirului aflat in vecinatatea Gradinii Zoologice si dusa la sediul Inspectoratului de Politie Judetean pentru a fi chestionata in legatura cu crima din satul Albina. 

Corina, in varsta de 33 de ani, a fost cea mai buna prietena a femeii ucise pe camp, la iesire din satul Albina, si totodata persoana care, se pare, a vazut-o ultima oara in viata pe Petria, cu exceptia criminalului. Tanara care isi castiga existenta din cersit si prostitutie declarase luni reporterilor Infobraila ca pe data de 8 martie, cu o zi inainte de odioasa crima, a stat ore bune de vorba cu Petria Cretu, ambele cersind in fata Cimitirului Radu-Negru. In jurul orei 17.00, cele doua femei s-au despartit, dupa spusele Corinei, Cretu fiind in stare avansata de ebrietate.

Tot in ziua de luni (n.r. 10 martie), Corina a fost dusa cu o masina a Politiei la sediul institutiei. Aici, femeia sustine ca a fost supusa unui tir de intrebari, organele legii incercand sa afle mai multe detalii despre ultimele zile din viata Petriei Cretu.

Din declaratiile tinerei, un anume Florin, coordonatorul anchetei in cazul crimei de la Abina, ar fi batut-o cu bestialitate, in timp ce ii punea intrebari legate de caz. Politistul ar fi tras-o de par cu putere, pana cand parte din podoaba capilara a femeii i-a fost smulsa la propriu. Mai mult decat atat, "Florin ala care cerceteaza cazul" ar fi lovit-o peste picioare, in zona gambelor.

"Cunosti pe cineva cu masina verde, un mos care maltrateaza femei? Unul care omoara femei, care bate femei pe centura ? Bai sefule am 12 ani de centura, nu m-a batut nimeni, poate am luat si eu la randul meu ca-s prostituata, dar nu m-a batut nimeni. Zi-i fa baga-ti-ai p*la! Ce sa zic bre daca nu stiu. Numai pot de cap. Uite asa-mi facea la tot parul, si la ceafa si apoi mi-a dat si la picioare cam vreo ora. Mai statea vreo zece minute, se mai ducea dincolo, m-am saturat de atatea minciuni. Prima data m-a batut cu ziarul, numai pumni, numai pumni", a declarat Corina.

Prietena femeii ucise ne-a mai zis ca "Ica" (n.r. Petria Cretu) nu se prostitua, insa traia in concubinaj cu un anume Ionel Cocos, care isi face veacul cautand prin tomberoane. Extrem de violent, Cocos o batea pe femeie, care de multe ori incerca sa isi ascunda vanataile sau sa le spuna apropiatilor ca s-a lovit dupa ce ar fi cazut pe strada. Barbatul locuieste la sora acestuia, in cartierul Lacu-Dulce.

Pe data de 9 martie, o femeie a fost gasita, in jurul orei 07.00, la iesire din satul Albina, sfasiata de caini, membrul superior stang al acesteia aflandu-se la un metru de cadavru. Femeia avea gatul taiat si peste 20 de lovituri de cutit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-