Published On: mie, Mar 26th, 2014

VIDEO Discursul noului prefect. Balbe si talent actoricesc: “Sunt deschisa, in sensul cel mai pur al termenului”

Vasilica VilcuCeremonia de investire a noului prefect al judetului Braila a avut loc astazi la ora 9.00. In prezenta subsecretarului de stat in MAI, chestor Oprea Florea, Vasilica Vilcu a depus juramantul.

Juramantul prefectului Vilcu a fost presarat cu balbaieli, acesta fiind vizibil emotionata. Nu a putut trece neobservat nici talentul actoricesc al Vasilicai Vilcu, declaratiile sale fiind rupte parca dupa scenele celor mai importante teatre.

« Cu a dumneavoastra permisiune va rog sa-mi permiteti sa va transmit cateva ganduri la inceput de mandat. O prima idee vizeaza daca doresc sa reprezint in teritoriu Guvernul  Romaniei. In acest scop voi manifesta o deschidere catre problemele acestui judet. Un alt gand al meu priveste spiritul de echipa. Alaturi de dumneavoastra sa identific cele mai bune solutii.  O relatie deschisa cu presa pe care o consider un segment de activitate util. In sinteza deci imi doresc tot binele acestui judet, imi doresc o colaborare frumoasa, eficienta, imi voi da silinta ca lucrurile sa decurga in mod firesc », a precizat noul prefect.

Au mai fost prezenti la ceremonie primarul Aurel Simionescu si deputatul UNPR, Dorin Silviu Petrea.

Intrebata de ce presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, nu a fost prezent la eveniment, Vilcu Vasilica a declarat ca a purtat o discutie telefonica cu acesta si ca din motive profesionale nu a putut veni la investirea sa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-