Published On: joi, Mar 6th, 2014

Victor Piturca are toata sustinerea noului presedinte al FRF

Share This
Tags

*victor-piturca Burleanu: Nu sunt un presedinte care schimba antrenori, Piturca si staful sau au sustinerea mea *

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a fost felicitat si confirmat in functie de noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

Romania a remizat miercuri seara cu selectionata Argentinei, echipa care a venit la Bucuresti cu toate vedetele, inclusiv Lionel Messi. Tricolorii au avut o evolutie spectaculoasa. Maxim a ratat o mare ocazie, dupa care a marcat un gol anulat incorect de arbitri. Piturca a schimbat la un momendat garda au iesit  Maxim, Tatarusanu, Tanase si au intrat Lazar, Pantilimon, Torje. Romania a continuat sa preseze, chiar daca ritmul a mai scazut. Pantilimon a scos o minge uluitoare la reluarea lui Lavezzi. Suporterii nationalei au facut un adevarat spectacol pe stadion.

Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de fotbal a declarat, dupa meci, ca selectionerul Victor Piturca si staful sau au toata sustinerea sa.

Fotbalistul Razvan Rat, integralist in amicalul de miercuri cu Argentina, a evoluat a 95-a oara pentru echipa nationala si a intrat in top 5 in privinta numarului de selectii, egalandu-l pe Dan Petrescu, informeaza frf.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-