Published On: mie, Mar 5th, 2014

VEZI AICI cum nepotii si amanta unui celebru brailean se bat pe averea acestuia

johnnyFemeia care a fost alaturi de Johnny Raducanu pana in ultima clipa a deschis un nou proces impotriva urmasilor acestuia. Mirela Adascalitei continua lupta cu nepotii regretatului artist si le-a intentat un nou proces acestora, care are ca obiect actiune in raspundere delictuala. Pana acum au avut loc cateva termene de judecata, iar urmatorul a fost programat in luna aprilie. Mirela Adascalitei se judeca de mai multi ani cu nepotii lui Johnny Raducanu, iar motivul discordiei este un apartament cu trei camere situat pe Calea Mosilor, in Bucuresti. Acesta a fost cumparat de Johnny Raducanu impreuna cu Mirela Adascalitei, femeia care a avut grija de artist pana cand acesta a inchis ochii.

Paul Cretu, nepotul "Regelui jazzului"  romanesc, declara in urma cu doi ani ca desi poseda un certificat de mostenitor autentificat la notariat, nu este lasat sa intre in casa de femeie.

"Femeia asta refuza sa ma lase sa intru in casa. Nu imi raspunde la telefon si nu pot lua legatura cu ea. Familia noastra doreste sa o scoatem de la mostenire. Nu imi dau seama de unde a avut ea bani sa cumpere jumatate de apartament in Bucuresti”,a afirmat Paul Cretu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-