Published On: lun, Mar 10th, 2014

Vezi aici cele mai sangeroase crime care au zguduit Braila

Share This
Tags

poza crima pasionalaIn ultimii ani in Braila s-au intamplat cele mai misterioase crime. Cu scene oribile, parca rupte din filme, injughiati, taiati cu coasa, omorati cu bestialitate cu un ciocan dar si altele. Infobraila va relateaza in cateva randuri cele mai odioase crime din orasul nostru.

O crima pasionala care a ingrozit Braila pe data de 19 mai 1970. Inginera Floares Rodica, ucisa de concubina sotului in Hipodrom. Femeia fusese ucisa cu un corp taios, in zona omoplatului stang, chiar in momentul in care incerca sa descuie usa propriului apartament. In urma anchetei s-a dovidit ca ultima persoana care a iesit din apartamentul femeii se numea Marzea Mariana, era de profesie coafeza si traia in concubinaj cu Simion fostul sot al victimei.

Pe 5 iulie 1996, doctorita Mariana Negoita a fost ucisa in apartamentul sau din Braila. Avea 54 de ani, iar criminalul infipsese cutitul in trupul ei de 54 de ori. Politia a intervievat zeci de suspecti, dar nu a reusit nici pana azi, sa gaseasca vinovatul.

Mariana Negoita trebuia sa ajunga la lucru la ora 14:00, asa cum facea in fiecare zi de vineri. In acea zi insa nu a mai sosit. Asistenta sa, Tincuta Ion, ingrijorata, a sunat-o acasa. La telefon nu a raspuns nimeni. Nici fiica sa, Loredana Butuc, nu a reusit sa dea de mama sa la telefon. Ingrijorata, s-a dus pe Strada Cojocari, la locuinta mamei. Acolo a gasit-o intinsa pe podea, la intrarea in bucatarie, cu picioarele indreptate spre hol. Taietura adanca de la beregata lasase sa se scurga pe podea mult sange. Din declaratiile fetei, casa era foarte bine ferecata. Pentru a ajunge in fata apar­tamentului trebuia ca sa-ti deschida poarta curtii interioare cineva, ca mai apoi sa poti trece de usa blocului, incuiata si ea. Apartamentul familiei Negoita era bine pazit de doua usi masive, peste care se tragea un grilaj de metal. Cu toate astea au gasit-o intr-o balta de sange si nimeni nu a fost gasit vinovat.

Mister si in cazul asistentei Alisabeta Dogarescu din Braila. Presedinta Asociatiei Surdo-Mutilor a fost gasita moarta chiar in sediul institutiei. Femeia, in varsta de 41 de ani se pare ca a fost ucisa miercuri 27 august 2009, in jurul pranzului, insa cadavrul a fost descoperit abia seara de catre administratorul cladirii. Medicii legisti au descoperit zeci de lovituri pe corpul femeii si capul zdrobit cu un corp contondent. Nici pana acum nu s-a gasit criminalul.

In noaptea de 5 spre 6 martie 2011, cinci barbatii au intrat in casa unei batrane din Braila (in varsta de 76 ani), care locuia singura, cu scopul de a o jefui. Marius Anton, Sebastian Anton, Fanel Tirel Isofache, Silviu Toma si Robert Stefanita Tandalache, au amenintat-o pe femeie cu moartea si apoi au lovit-o cu ciocanul, cu un scaun metalic, cu pumnii si picioarele, pentru ca batrana sa le da banii. Dupa aproximativ o ora, cei cinci si-au abandonat victima in propria locuinta, in stare de agonie din pricina multiplelor leziuni pe care i le cauzasera. Agresorii au plecat cu banii si bunurile acesteia. Victima a murit, trei zile mai tarziu, intr-un spital.

Alta crima care a zguduit Braila s-a intamplat pe 17 martie 2012 intr-o simbata seara, un tinar de 19 ani din Braila a fost injunghiat dupa ce a petrecut in clubul Black Ball din cartierul Hipodrom. George Gurau s-a certat de la o fata cu Ionel Berlescu, 28 de ani, au iesit amindoi afara, iar in incaierare unul a scos cutitul. George Gurau a cazut lat intr-o balta de singe, in timp ce ucigasul, Ionel Berlescu, a fugit cu un taxi. El a fost prins dupa citeva zeci de minute, avind arma crimei asupra lui.

Pe data de 29 iunie 2013 la Braila un tanar de 17 ani a fost ucis cu sange rece, dupa ce un brailean de 42 de ani l-a lovit cu o coasa. O crima similara a avut loc tot in judetul Braila cu doar o saptamana in urma. Un baiat de 14 ani a murit dupa ce un membru al familiei rivale i-a infipt o coasa in spate. Personalul medical de la Faurei a sosit imediat la fata locului, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vietii victimei.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-