Published On: mar, Mar 25th, 2014

Un orgasm de-am băgat-o în spital

Share This
Tags

O spintecam cum desface prova unui spărgător gheața, o pistonam ca o locomotivă cu abur tâgâdâm tâgâdâm tâgâdâm de se mișca patul ca pe șine, îi dădeam la rame ca fiul lui Poseidon, împingeam în ea ca un titan al munților de mi-era teamă c-o rup în două, în trei, c-o să pocnească bum ca un pepene roșu scăpat pe beton.

Era udă ca o piscină olimpică și fierbinte ca un fier de călcat, se zvârcolea săraca de ziceai c-o exorcizez, nici nu mai știa ce e cu ea, nu știa dacă să vină sau să plece, dacă să stea sau să fugă, dacă să leșine sau nu. Valuri și valuri de plăcere o izbeau din toate părțile ca niște tsunamuri orgasmice, țipa încontinuu nu mai pot, nu mai pot, mai vreau, mai vreau, vai mor și Dumnezeule, Dumnezeule Mare.

Nimeni nu zice nimic de Duhul Sfânt, toate-s cu Isus sau cu Dumnezeu sau cu Dumnezeu cel Mare,  niciodată n-am auzit-o pe una Duhule, Duhule, Duhule. Avea fata convulsii de ziceai c-a intrat Vâlcea în cutremur și nici eu nu mai aveam mult… am urlat ca vârlcolacul lui Corban și pot să jur c-am auzit-o și pe ea nechezând.

Am mai stat câteva minute-n pat, să nu fiu nepoliticos și m-am ridicat. Mititica încă tremura ca piftia și eu m-am băgat la duș c-un rânjet de centaur suprem, încă una pentru cărțile de istorie masculină. Când am ieșit, un sfert de oră mai târziu, fata încă gemea între cerșafuri.

N-am zis nimic, am lăsat-o în pace și m-am dus în bucătărie să-mi refac forțele cu ce-aveam prin frigider. Când mă-ntorc asta făcea ca morișca prin pat – mai dă-o dracu de treabă, orgasm orgasm dar cât să țină?

Trecuse deja o oră și nu se mai termina. Bă femeie, ești nebună ce dracu ai? N-aveai cu cine să te înțelegi, era toată numa mieunături, dumnezei, sfinți cristoși și gemete. Am luat-o din pat și-am încercat tot ce mi-a trecut prin cap s-o calmez:

Apă rece, piper măcinat, cd cu Bănică, șlapi după cap – nimic, tată, ziceai că i-o trage omul invizibil. Piperul măcinat pentru el era, pentru omul invizibil; m-am gândit că strănută și se dă de gol, îi dau o tigaie-n meclă și lasă fata-n pace. Dar nu, nici urmă de omul invizibil, eram singuri singurei.

Două ore. Eram îngrozit și se vedea că și ea e moartă de frică, mi-era teamă să nu crape nabii de la atâta plăcere, ajunsese să-și smulgă părul din cap nu alta, de-i săreau pletele în aer ca blana de alpaca. Aducea un pic cu Sinnead O’Connor da de-abia acum observam.

Am pus-o să facă flotări, să-și țină respirația, să facă mersul pinguinului, să stea în lumânare (m-am gândit să-i plece sângele din zona critică) și nimic nu mergea, la fiecare două trei minute o bușea câte un orgasm de-și dădea ochii peste cap ca-n filmele japoneze.

Nu mai știam ce să fac și-am început să dau telefoane la prieteni poate mai văzuse vreunul Orgasmul Veșnic. Nu m-a luat niciunul în serios că cică iar fac poante de autobază. Halal prieteni, ai o isterică orgasmică pe cap și nimeni să te ajute. Singur, atât de singur.

Am cedat nervos și-am dus-o la spital, nu vă mai spun câte accidente era să fac pe drum din cauza nebunei. Când am intrat au crezut că naște și moare de leucemie în același timp, o puteam auzi cum geme de după trei pereți de salon. Am aflat c-au băgat-o sub anestezie, numai așa au putut s-o liniștească ba cică a mai avut vreo trei și inconștientă.

Ce spaimă am tras! Că nu mai beau am zis de multe ori și probabil am s-o mai fac dar că nu mai fut n-am crezut că o să zic vreodată!

Sursa: Gaita Traian

Comentarii

comentariu

About the Author

-