Published On: vin, Mar 28th, 2014

Un “D” mare il tine pe Tadici de mana – DOVADA

Tadici 2Nu am fost niciodata un fan al lui Gheorghe Tadici. Nu mi-a placut niciodata atitudinea pe care o are, iesirile lui, sau circul pe care il face la fiecare meci. Daca odata il intrebam pe Tadici, unde ii sunt c…..e de selectioner, am ajuns astazi sa ii dau dreptate pe o parte omului.

Citeam in urma cu o saptamana faptul ca CSM Bucuresti ataca HC Zalau, pe motivul ca Tadici nu are ce cauta pe banca atata timp cat face parte din Consiliul de Administratie.

CSM Bucuresti a depus memoriu la Federatie in care contesta calitatea avuta de Gheorghe Tadici pe banca tehnica in meciul direct cu gruparea din capitala. Concret, echipa bucuresteana l-a reclamat pe Gheorghe Tadici si HC Zalau, cerand sa castige la masa verde meciul direct din tur disputat in noiembrie 2013 (scor 24-22 pentru HC Zalau), caz in care ar obtine calificarea in play-off.

Da, Tadici a fost tinut in brate de Gatu si imediat dupa alegeri a renuntat la ecusonul A pe care l-a purtat, constrans fiind probabil de noua conducere, si a inceput sa poarte ecusonul B. “Pana la meciul cu CSM Ploiesti, am avut ecusonul A, dupa care, la sesizarea unora, mi s-a spus sa continui cu ecusonul D. Eu am carnetul de antrenor cu numarul 918, cu viza medicala la zi, cu care voi activa si in play-off”, a declarat Tadici.

Da, Tadici recunoaste ca lucrurile au fost in neregula cu ecusonul, insa fosta conducere trebuia sa se autosesizeze si sa aplice clar regulamentul.

legitimatie tadici123In momentul de fata Gheorghe Tadici detine carnetul de antrenor cu numarul 918, din 20.08.2013 avand viza medicala pe intreg sezonul 2013-2014 inclusiv play-off.

 « Art. 16. Participarea la joc - 16.1. La toate jocurile oficiale din Campionatele Nationale, echipele participante vor prezenta carnetele de legitimare ale jucatorilor, cu viza anuala si viza medicala valabile si un numar de maximum 4 (patru) legitimatii tip emise de F.R. Handbal cu viza anuala si cea medicala valabile pentru persoanele oficiale ale echipelor respective (reprezentant, 1-2 antrenori, medic).

 Pentru Liga Nationala vor fi eliberate 4 (patru) ecusoane, astfel: ecusonul A – numai antrenorului principal, ecusonul B – numai antrenorului secund, ecusonul C – numai medicului sau maseurului sau medicului, ecusonul D – numai echipei reprezentantului (directorul tehnic).

Ecusoanele A si B sunt personalizate si netransmisibile. Acreditarea antrenorilor principali si secunzi se face pentru un sezon competitional », se arata in regulament

Sesizarea facuta de conducerea clubului din capitala a venit mult prea tarziu, avand in vedere ca meciul dintre cele doua echipe s-a disputat in urma cu 4 luni.

Cu toate acestea ramane un semn de intrebare… De ce Federatia Romana de Handbal nu s-a autosesizat, iar Tadici a fost lasat sa incalce regulamentul, purtand ecusonul A ?

Comentarii

comentariu

About the Author

-