Published On: vin, Mar 14th, 2014

Ultimele informatii in cazul braileanului care s-a sinucis si si-a ucis fiul din cauza unui virus informatic

Share This
Tags

Elena si NicusorFiica lui Marcel Datcu, barbatul din comuna Movila Miresii care si-a ucis fiul si s-a sinucis din cauza unui virus informatic, a postat un mesaj emotionant pe un site de socializare. "Dumnezeu mi-a luat ingerasul care imi aducea zambetul pe buze in fiecare zi . Te voi iubi mereu!", a scris Elena Valentina, in varsta de 16 ani.

Sambata, 15 martie, in cimitirul din localitate va avea loc inmormantarea barbatului si a fiului, Niculae, in varsta de doar 4 ani. Familia a dorit ca cei doi sa fie ingropati unul langa altul.

In aceste conditii, mormintele oferite de Primaria localitatii se afla intr-un colt al cimitirului, intr-un loc cunoscut sub numele de "coltul sinucigasilor". Desi doar Marcel Datcu s-a spanzurat, copilul fiind ucis, micutul va fin ingropat langa ceilalti sinucigasi din Movila Miresii.

Inmormantarea barbatului nu va fi oficiata de un preot, respectandu-se cutumele religioase cu privire la sinucigasi. In schimb, ultimul drum al copilului va fi cu adevarat impresionant, spun autoritatilor locale. Sute de localnici vor participa la inmormantare, zeci de coroane si flori fiind deja aduse la casa familiei Datcu.

tatal si fiulPrimaria localitatii a sprijinit financiar familia, oferind sotiei barbatului o suma de bani, dar si alimentele necesare pomenirii lui Niculae.

Dupa ziua de sambata, Directia pentru Protectia Copilului Braila va incepe un program de consiliere psihologica pentru cei trei copii ai familiei, fiind vizat, in mod special, baiatul de 14 ani care a descoperit trupurile neinsufletite ale tatalui si fratelui.

Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Infobraila ca in camera in care se aflau trupurile neinsufletite ale lui Marcel Datcu si ale fiului sau Nicolae, in varsta de 4 ani,  a fost gasit un laptop care parea a fi fost folosit cu doar cateva zeci de minute inainte de sosirea organelor judiciare. Laptopul a fost ridicat de catre politisti, la solicitarea procurorului de caz, pentru perchezitie informatica.

De asemenea, Infobraila a intrat in posesia continutului biletului de adio al criminalului, care a gasit puterea de a lasa un scurt mesaj familiei, pe o foaie de caiet.

Braileanul a recunoscut ca a intrat pe un site pentru adulti: "Nu mi se pare normal ce am facut. Imi cer iertare de la toti. Am primit atentionare ca am de plata 70.000 lei sau fac 11 ani de puscarie."

3Sursele citate ne-au declarat ca dupa ce Marcel si-a adus fiul de la gradinita, in jurul orei 12.00, a navigat pe un site cu un continut destinat adultilor, iar dupa cateva minute de la accesare a primit un mesaj tip SPAM. Barbatul, descris de cunoscuti anchetatorilor ca fiind "fricos si incuiat", a dat crezare atentionarii din mesajul SPAM, al carui continut l-a mentionat chiar el in biletul de adio, si a decis sa isi puna capat zilelor.

Sursele ne-au mai spus ca a barbatul din Movila Miresii a suferit un soc atunci cand a vazut atentionarea si, instinctiv, a decis sa se sinucida. In casa se afla insa si Niculae, alintat Nicusor, mezinul familiei, dar si cel mai iubit dintre cei doi copii ai lui Marcel. Sotia ucigasului, mama lui Nicusor, mai avea doi copii dintr-o casatorie anterioara, un baiat si o fata, iar barbatul inca un fiu.

Nicusor era singurul copil al sotilor Marcel si Florentin Datcu. Braileanul a scris in biletul de adio ca nu doreste ca fiul de doar 4 ani sa sufere in urma sa, intr-o incercare de a isi explica odiosul gest: "Nu vreau ca Nicusor sa ramana sa sufere in urma mea."

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-