Published On: vin, Mar 14th, 2014

Si-a gasit BUNUL SIMT! Danut Lungu a demisionat din Consiliul Judetean

Share This
Tags

danut lunguDupa ce, in 2012, a fost ales consilier judetean pe listele AVB, din partea UNPR Braila, Danut Lungu s-a inscris in PDL, devenind chiar prim-vicepresedinte al organizatiei judetene. Inscrierea intr-un alt partid politic este asimilata demisiei din formatiunea politica a carui membru a fost, respectiv UNPR. In aceste conditii, conform legii, Lungu nu trebuia sa mai ramana membru in Consiliul Judetean. In data de 3 martie, in sedinta CJ Braila, consilierii judeteni au facut scut impotriva vacantarii locului ocupat de Danut Lungu, hotararea fiind amanata pentru sedinta urmatoare.

Prim-vicepresedintele PDL Braila si-a prezentat astazi, in plenul CJ, demisia din functia de consilier judetean, in ciuda faptului ca sustinea cu ardoare ca dreptatea in aceasta situatie este de partea lui.

Lungu sustinea ca a fost ales pe listele AVB, "de unde rezulta ca solicitarea constatarii incetării calitatii mele de consilier judetean trebuie confirmata de catre toti semnatarii protocolului", sfidand bunul simt, dar si legea.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-