Published On: vin, Mar 14th, 2014

ULTIMA ORA Gata, Reliana e ROCREATIVA! Fosta PDL-ista Reliana Bogdan, votata sefa la Rocreativ Trade

Share This
Tags

reliana bogdanFosta sefa a femeilor democrat-liberale brailene, Reliana Bogdan a primit votul consilierilor judeteni pentru a ocupa functia de administrator unic al societatii de turism "Rocreativ".

Societatea "Rocreativ" Trade SRL a fost infiintata la finele anului 2013 din initiativa presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Pe data de 3 februarie 2014, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean, s-a votat proiectul de hotarare privind aprobarea actului constitutiv, organelor de conducere si de control ale societatii comerciale cu raspundere limitata "Rocreativ" Trade, insa nu si numirea Relianei Bogdan in functia de conducere, alesii locali PNL votand impotriva.

La inceputul anului 2014, Bogdan si-a dat demisia din PDL Braila, dar si din demnitatea de consilier judetean, declarand ca spera sa se remarce in plan profesional. Dupa demisie, presedintele organizatiei locale PDL, deputatul Alexandru Nazare, a precizat ca "Bogdan este rocreativa cu demisia", facand aluzie la zvonurile conform carora fostul consilier judetean urma sa preia conducera societatii.

Comentarii

comentariu

About the Author