Published On: lun, Mar 3rd, 2014

Ultima deplasare pentru HC Dunarea. Vezi aici programul etapei XXI

hc dunarea brailaEtapa XXI din cadrul Ligii Nationale de handbal feminin debuteaza vineri, 7 martie cu doua partide interesante.

De la orele 18.00 Zalaul lui Tadici intalneste pe teren propriu CSM Cetate Deva, partida urmand sa fie arbitrata de cuplul international Stark/Stefan. Cetate Deva merge la Zalau cu gandul la revansa, dupa ce in tur a pierdut drastic la doar un gol. De partea cealalta HC Zalau are nevoie de puncte pentru a se mentine in play-off.

Al doilea meci de vineri are loc la Roman, acolo unde echipa lui Florentin Pera va primi vizita ocupantei locului II, Corona Brasov. Partida va fi un adevarat derby, ambele echipe vrand sa incheie sezonul regulat cat mai sus in clasament. HCM Roman are nevoie de cele trei puncte pentru a termina sezonul pe podium, si pentru a putea disputa in play-off doua partide acasa. Corona Brasov si-a consolidat locul 2 in clasament iar partida cu Roman va fi una de antrenament. Meciul de la Roman va fi arbitrat de cuplul Gurbina/Stanciu.

Sambata, 8 martie au loc alte doua partide din cadrul Ligii Nationale de handbal feminin. De la orele 10.00, in sala sporturilor din Ploiesti are loc meciul dintre CSM Ploiesti si HC Dunarea Braila. Echipa condusa de Alexandrina Soare are nevoie de toate cele trei puncte puse in joc pentru a ramane in lupta pentru locul 3, in timp ce CSM Ploiesti a demonstrat ca nu-si vinde pielea asa usor. Partida dintre cele doua echipe va fi arbitrata de cuplul Muntean/Turdean.

Tot sambata mai are loc si partida dintre HCM Ramnicu Valcea si CSU Neptun Constanta. Echipa antrenata de Ion Craciun se lupta pentru a ocupa un loc cat mai sus in play-out pentru a putea disputa doua partide acasa, in timp ce Valcea, cauta de ceva vreme prin victorie, insa nu o gaseste.

Duminica, 9 martie, in capitala, CSM Bucuresti primeste vizita celor de la CSM Craiova. Echipa antrenata de Mette Klit inca se lupta pentru ultimul loc din play-off si are nevoie de toate cele trei puncte puse in joc, in timp ce echipa Amariei va ramane pe locul 9, chiar daca va pleca sau nu cu toate punctele din capitala. Partida din sala Rapid va fi arbitrata de cuplul Fanata/Hendrea. Etapa XXI se incheie miercuri, 12 martie cu meciul dintre liderul HCM Baia Mare si U Jolidon Cluj, partida care va incepe la orele 19.45 si care va fi arbitrata de cuplul Nanu/Rucoi.

Etapa a-XXI-a Sambata 08.03.2014

In 07.03 HC Zalau  - CSM Cetate Devatrans 18:00 DIGISPORT

 Arbitri:Stark/Stefan-B

In 07.03 HCM Roman – ASC Corona 2010 Brasov 19:30 DIGISPORT

 Arbitri:Gurbina/Stanciu-CS  

In 08.03 CSM Ploiesti – HC Dunarea Braila 10:00 Sala Olimpia

Arbitri:Muntean/Turdean-MS

In 08.03 HCM Rm. Valcea – Univ. Neptun Constanta 11:00 Sala Traian

Arbitri:Calina/Belean-AG/MS

In 09.03 CSM Bucuresti – SCM Craiova 11:30 Sala Rapid DIGISPORT

 Arbitri:Fanata/Hendrea-AR/MM

In 12.03 HCM Baia Mare – Universitatea Jolidon Cluj 19:45 Sala L. Pana DIGISPORT

 Arbitri:Nacu/Rucoi-MS

Comentarii

comentariu

About the Author

-