Published On: Soare, Mar 23rd, 2014

Trei hoti au strans o mica avere din furturile din locuinte

Share This
Tags

furt-locuintaIn noaptea de 29 spre 30 ianuarie, trei tineri au patruns in locuinta unui brailean si au sustras bani, bijuterii, ceasuri si unelte electrice, toate in valoare de 20.000 de lei. Multumiti de cele gasite in casa pagubitului, hotii au mai patruns in imobilul unei femei din municipiu si au sustras unelte electrice, in valoare totala de 3.000 de lei.

‘‘In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, in dupa-amiaza zilei de 19 martie au fost efectuate trei perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost depistati fratii M. Marian in varsta de 19 ani, M. Gicu de 22 de ani, ambii domiciliati fara forme legale in municipiul Braila, si V. Georgian de 24 de ani, din satul Cotu-Mihalea, comuna Silistea. Politistii au recuperat partial prejudiciul si au intocmit, pe numele celor trei tineri, dosar penal pentru infractiunea de furt calificat, care a fost inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila.’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Cei trei infractori  au fost retinuti pe ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila si in cursul zilei de vineri au fost prezentati instantei de judecata, care a dispus arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a tinerilor in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-