Published On: vin, Mar 21st, 2014

TIR rasturnat dupa ce soferul moldovean a adormit la volan

TIRIn aceasta dimineata, in jurul orei 05.00, Victor V. in varsta de 29 ani din Republica Moldova a adormit la volanul autotractorului cu semiremorca incarcat cu fasole pe care il conducea si s-a rasturnat in afara carosabilului. Accidentul a avut loc Pe DN 2B la kilometrul 85 in afara localitatii Silistraru.

‘‘Soferul in varsta de 29 de ani din Republica Moldova a adormit la volanul autotractorului pe care il conducea in afara localitatii Silistraru si intr-o curba la dreapta a continuat sa mearga inainte si s-a rasturnat pe stanga a drumului. Conducatorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se asteapta in continuare un alt TIR de la societate care sa preia marfa’’, ne-a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Politia Rutiera este in continuare la fata locului pentru a fluidiza traficul in zona. In urma accidentului nu au rezultat victime, iar pagubele materiale vor fi constatate de catre societatea la care Victor V. era angajat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-