Published On: vin, Mar 21st, 2014

TIR rasturnat dupa ce soferul moldovean a adormit la volan

TIRIn aceasta dimineata, in jurul orei 05.00, Victor V. in varsta de 29 ani din Republica Moldova a adormit la volanul autotractorului cu semiremorca incarcat cu fasole pe care il conducea si s-a rasturnat in afara carosabilului. Accidentul a avut loc Pe DN 2B la kilometrul 85 in afara localitatii Silistraru.

‘‘Soferul in varsta de 29 de ani din Republica Moldova a adormit la volanul autotractorului pe care il conducea in afara localitatii Silistraru si intr-o curba la dreapta a continuat sa mearga inainte si s-a rasturnat pe stanga a drumului. Conducatorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se asteapta in continuare un alt TIR de la societate care sa preia marfa’’, ne-a declarat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Politia Rutiera este in continuare la fata locului pentru a fluidiza traficul in zona. In urma accidentului nu au rezultat victime, iar pagubele materiale vor fi constatate de catre societatea la care Victor V. era angajat.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-