Published On: Soare, Mar 16th, 2014

“Taietor de cabluri” in serie la Braila. Un tanar a lasat fara internet si telefonie zeci de blocuri din oras

Share This
Tags

Cabluri taiateO persoana fara adapost din comuna Chiscani a lasat fara internet si telefonie zeci de blocuri din municipiul Braila, taind cablurile de distributie ale unei societati comerciale de profil.

Timp de o saptamana, in perioada 5-13 martie, C.Ionut, in varsta de 30 de ani, a fost prins de politisti in noaptea de 13 spre 14 martie intr-un bloc de pe Calea Calarasilor, principala artera de circulatie din oras. Oamenii legii au fost sesizati de un angajat al societatii de telecomunicatii.

Politistii au gasit asupra tanarului un cleste metalic si un cutit cu maner de 6 cm si lama de 5 cm.

Marea majoritate a blocurilor lasate fara telefonie si internet sunt in cartierul Calasi IV, insa braileanul a actionat si in unele blocuri din Ansamblului Buzaului si din zona centrala. Politistii au constatat ca C. Ionut a savarsit 72 de infractiuni de distrugere prin sectionare a cablurilor de distributie.

Taietorul de cabluri a fost supus unui raport de expertiza medico-legala fiind diagnosticat cu afectiuni medicale cronice. Barbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon.

"Am aflat cine taie cablurile, iar eu si cativa colegi l-am urmarit de pe Buzaului pana in zona Primariei. Acolo, l-am prins si am chemat Politia. Degeaba, pentru ca nebunul taie in 5 minute o scara intreaga, iar noi ne chinuim o saptamana sa reparam", a declarat pentru Infobraila angajatul societatii de telecomunicatii.

Luni, 17 martie, braileanul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de internare medicala, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-